Pia Raug

Visekunst med format

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Pia Raug

pia-raug-solist-visesanger

Pia Raug har for længe siden sunget og spillet sig ind i danskernes hjerte.

Pia Raug har allerede fejret sit 25 års jubilæum på den danske scene. Siden hun for ca. 20 år siden udsendte sin første LP - "Hej lille drøm", er det blevet til mange indspildninger og et utal af koncerter, ikke kun herhjemme med også i Sverige, Finland, Grønland og på Færøerne. Pia Raug optræder ikke kun med sine kendte visesange, men har også et forhold til de danske salmer, hvilket bl.a. hendes udgivelse "Håbet" tydeligt viser.

"Silke & Stål" er Raug's 11. album der udkom i 1994. Denne ligner - og lyder - absolut ikke noget Pia Raug tidligere har præsteret. Det er nemlig rock...

"Silke & Stål" viser en ny og anderledes side af Raug's uudtømmelige talent, vekslende mellem direkte, pågående rock og elegante, neddæmpede sange. Og som en gennemgående styrke byder "Silke & Stål" på dansksprogede tekster langt over vanligt niveau - rart i en tid, hvor stadig færre har mod, visioner eller testikler (m/k!), til at synge på dansk...

Det har Raug på "Silke & Stål", hvor hun får musikalsk assistance af bl.a. Palle Schultz (tidl. Her Personal Pain), Thomas Negrijn (Blink, tidl. Simcess), Spike Noir (også tidl. Simcess) og Michael Friis.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Pia Raug - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send