Ivan Johnsen Band

Country, pop og rock i lange baner

Pris Ivan Johnsen Band kr. 9.000/12.000 3x45 min.

country, pop og rock

ivan-johnsen-band-country-bookingIvan Johnsen, kendt fra bands som "Jan, Ivan & Benno", "Roadhouse" og "CMT's", er nu gået solo og har dannet sit eget band.

Alle som tidligere har stiftet bekendtskab med et af førnævnte bands, har været vidner til sang og musik af høj kvalitet og intimitet. Country sunget med en originalitet, som man meget sjældent er vidne til i Europa, samt en god blanding af dansk, engelsk og amerikansk pop og rock. Countryrepertoiret spænder fra de gode gamle kendte countrysange fra folk som Hank Williams, Johnny Cash, Willie Nelson, Kenny Rogers og Kris Kristoffersen over lvan's egne sange til den nyere countrymusik med navne som Billy Ray Cyrus, Randy Travis, Dwight Yoakam og Allan Jackson. Derudover kan der høres pop og rockmusik, spændende lige fra John Mogensen, Lars Lilholt, Kim Larsen og Shu-Bi-Dua til Beatles, Elvis, Joe Cocker og Creedence Ciearwater Revival.

Ivan's nye band består af håndplukkede musikere, som stilmæssigt passer godt ind i sammenhængen. Bassisten Dion "Disse" Egtved og trommeslageren Claus Daugaard var med i "Ivan Johnsen & De Store Poeter" som sidste år hittede med lvan's første solo-cd, "De store poeter" og bl.a. kunne opleves i Go'Morgen Danmark på Tv2. Guitarist i denne sammenhæng er Jens Erik Møller, som mange vil nikke genkendende til som tidligere guitarist i countrybandet "Roger & Over" og senest i "Bamses Venner". Jens Erik er hermed tilbage på den danske country.- og rockscene med fuld power.

Glæd dig til en stor musikalsk oplevelse med dette band. Bagefter vil du sikkert, som hovedparten af dem, som allerede har stiftet bekendtskab med disse fire gutter, sige:

"Ivan Johnsen - better than ever !"

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Ivan Johnsen Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send