Thomas Kjellerup

Thomas Kjellerup er drømmenes troubadour

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Thomas Kjellerup

thomas-kjellerup-solist-visesang-booking

Lige siden starten i 1985 har Thomas Kjellerup holdt fast

i sin egen personlige stil, helt uden hensyn til tidens strømninger - og man må sige, at Thomas Kjellerup er sluppet ualmindeligt godt fra det!

I dag er Thomas Kjellerup kendt som en af landets fornemste troubadourer, med flere hundrede udsolgte koncerter bag sig.

Thomas Kjellerup' særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de utroligt iørefaldende melodier. Thomas Kjellerup filosofi har været klar fra starten af: En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden.....

Det er blevet til ialt 10 albums med de velkendte, vemodige og varme sange, hvoraf flere står som langtidsholdbare klassikere. Tænk blot på "Ved Siden Af Mig" "Hver Morgen" "Dage Som Denne" "Annis Sang" og "Stilfærdigt Farvel".

Thomas Kjellerup er indbegrebet af en troubadour. Thomas Kjellerup er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften. Thomas Kjellerup er kun bevæbnet med sin akustiske guitar og, vel at mærke, en perlerække af stemningsfulde og tidløse sange.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Thomas Kjellerup - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send