Tørfisk Folkemusikgruppe fra Thyborøn med VLTJ

Tørfisk

VLTJ og Vestjydsk humor så er Tørfisk kult

Pris på booking af musik og underholdning med Tørfisk kr. 36.000 - 38.000 2x45 min.

Her er booking af musik med Tørfisk. 

Tørfisk spiller VLTJ og spiser en liden chili sammen med Chili Klaus

Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med de­res helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

Tørfisk med deres nye CD UimodståeligTØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med et helt "Vesterhav" af CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

TØRFISK har således leveret soundtracket til Vestjylland. Danmarks ældste boyband kører nu på det 38. år og glæder sig til at gøre 2019 endnu mere festlig, folkelig og fordøjelig.

De 4 herrer i ”deres bedste alder” har valgt at gå efter guldet. Både ”søllebryllupet” og det efterfølgende ”atter-gilde” har nu varet i 13 år og fortsætter nok til ”gullebryllupet” i 2031.

Lidt om CD'er med Tørfisk: 

I 38 år har de turneret det ganske danske tyndt. Og de har ikke tænkt sig at stoppe foreløbigt. TØRFISK fra Thyborøn udkom i sommeren 2017 med en ny CD "Vi ligger vandret" nummer 19 i rækken. 
Orkestrets 19. plade er en blanding af gammelt og nyt materiale. For ud over nye numre, der tager udgangspunkt i hverdagen i Thyborøn, tilbagetrukne hårgrænser og en fremskreden alder, indeholder CD’en også – for første gang i 16 år – livenumre fra to koncerter optaget i Enslev Forsamlingshus i februar.

I maj 2015 lossede Tørfisk så igen en ny CD på kajen. CD’en indeholder 10 nye sange og en irsk sang fra den gamle skuffe. ”Donegal Danny” som Tørfisk har valgt at tage med for at minde – både sig selv og deres mange fans om – hvad det er vi er gjort af. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst om at være uimodståelig. ”Uimodståelig” hedder den ny CD og sangen med samme navn, handler om at tørfisk og TØRFISK kan være uimodståelige.  

Tørfisk folkemusikgruppe booking lykkemusic.dkTørfisk udgav i foråret 2013. CD nu med den finurlige titel ”TØRFISK – Ikke tilsat søhest”.

Denne CD er med 12 helt nye sange, som er blevet taget rigtig godt imod af Tørfisk’ talstærke og trofaste publikum. Vanen tro har Tørfisk selv skrevet de fleste numre. Et enkelt nummer er skrevet af deres kollega Ib Grønbech. På CD’en er der sange om fiskere og fiskeri, byture, genbrug, sejlture og alt det andet. Som altid er sangene udsprunget af Tørfisk’ hverdag og hjemstavn. Tørfisk’ finurlige, skæve og altid vedkommende tekster, afslører til stadighed en fin næse for tilværelsens sjove sider. Alt dette, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden, giver Tørfisk med underholdningen på topplan. Tørfisk har med 17 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” masse erfaring fra den danske musikscene. Tørfisk har altid stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet. Dette vel at mærke med den samme besætning, præcis som da det hele begyndte for Tørfisk i 1981.

Tørfisk Folkemusikgruppe fra Thyborøn med VLTJTørfisk udgav i 2010 en dokumentarfilm, som er resultatet af ca. et års optagelser. Filmen fortæl­ler i gode vendinger om livet på og uden for scenen og livet uden for musikken. DVD’en indeholder bl.a. tilbageblik fra de 30 år TØRFISK har eksisteret. Gode kollegaer og samarbejdspartnere, som Johnny Madsen, Lars Lilholt, Helge Engelbrecht og den tidligere TØRFISK medlem, Biskop Henning Toft Bro, har også givet TØRFISK et ord med på vejen. DVD’en indeholder tillige en CD med 13 af de gode gamle numre.

I marts 2009 så vi også drengene i Top-Charlie med en helt ny sang. Det var sangen ”Murene Skal Ned”

 I 2007 udsendte TØRFISK en DVD/CD. Repertoiret på CD`en er bestemt af Tørfisk fans, da de kom med ønsker, fra gruppens efterhånden store og mang-foldige bagkatalog. Den er med 16 numre, og er lagt i en dobbelt box, sammen med DVD’en fra jubilæumsshowet, portrætprogrammer og meget mere. Den næste CD kom i 2009 med titlen: Den torsk der holder munden lukket, blir' ikke fanget.

 

 

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 15 CD’er og 1 DVD udgivelse i ”nettet” har Tørfisk stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet. Og vel at mærke med den samme besætning som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Trods (eller på grund af) de 38 år på bagen, er TØRFISK:

  • Anker Hviid (201061): bouzouki, fløjte, harmonika, sang, 4 børn, 1 kone og 2 kolde fodboldben.
  • Bent Kirk (241258): bas, sang, 4 børn (mindst), 1 kone og 1 gammel biograf.
  • Egon Kirk (100462): adskillige banjoer (alt for mange), mandolin, sang, 3 børn, 1 kone, 1 lille og en stor folkevogn.
  • Bent Bro (010961): guitar, frugt, sang, 3 børn, 1 kone (endnu) og 1 brugt føntørrer.

Det siger kunderne som har engageret Tørfisk:

Hej Karen

Jamen det gik godt. God stemning og godt humør .

Der var udsolgt 150 billetter ca. 2 måneder før. Det er hvad der må være på kroen iflg. brandmyndighederne.

Der var ikke et øje tørt med Tørfisk, rigtig godt kom med godt humør og jysk lune.

Tilbagemeldingerne fra flere var ” dem må i godt få igen ” så…

Måske en anden gang vi tager fat i dig.  

Så vi var tilfredse.

Med venlig hilsen
Ib Petersen - Hårlev

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tørfisk - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Tørfisk

Klik på det enkelte foto og download

Pressefoto af Tørfisk 5520x3680 pix Jyske spillemænd