Chili Klaus

Chili der brænder igennem

Ring til Lykke Music for booking af Chili Klaus Klaus Wunderhits

"Chili Klaus" er midt i sit livs chili

En banal facebook happening med spisning af stærke chili har sat en steppebrand i gang. Danmark ligger i chili, og Klaus har sagt ja til at tage ud og optræde, hvor han sammen med publikum spiser chili - og det er stærke sager.

Skynd dig at booke et show med Chili Klaus, inden han mister modet, stemmen og flere af sanserne. 

Oplev chilisensationen Klaus Wunderhits prøvesmage chilier sammen med publikum. Den århusianske komiker, musiker og chilinørd blev sommerens virale hit, da han lagde små chiliprøvesmagninger på Facebook hvorefter de bredte sig med lynets hast til alle landets afkroge. Klaus prøvesmager i sine videoer nogle af verdens stærkeste chilier der sammen med uventede kommentarer har gjort ham til et viralt internethit - set af millioner af mennesker. Klaus medbringer et varieret udvalg af chilier i alle vindstyrker - så der er noget til dem der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Kig forbi og få en ultrastærk oplevelse.

 

 

 

Klaus Wunderhits spiser sit livs chili:

 

 Klik her og se Bubber spise verdens stærkeste chili sammen med Klaus

 

Har du lyst til at gøre tingene blot en anelse anderledes, kan Klaus Wunderhits engageres som underholdende indslag ved enhver festlig lejlighed.

Lige Her spilder Klaus Wunderhits og hr. Berg, Bethoven på gulvet. Se den hvis du tør.

Klaus Wunderhits på hesteorgel

Klaus Wunderhits medbringer selv orgel, anlæg, lys og trommeslager og behøver blot 2 x 3 meter for at gøre din fest endnu festligere.
Showet varer en 45 min. og kombinerer orgelmusik, stand-up og fællessang der fryder, fornøjer og aktiverer dine gæster.

Altid til stregen ...men aldrig over!

 


Chili Klaus reference:

Det var simpelthen helt igennem fantastisk nærværende, unikt og genialt – Claus var jo super sød og meget opsat på arrangement, så det kunne publikum helt sikkert mærke – hans utrolige engagement. Der var heldigvis en masse, som gerne vil smage på varerne – både børn og vokse, så det var super fedt. Han gik op i at give folk en fornemmelse af, at det var personligt og fandt den chili-styrke som passede til den enkelte. Publikum havde endda meget svært ved at lade ham gå igen. Så I kan roligt sende ham ud på den opgave igen!!!
Anne Wolff - Horsens Bytorv


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Chili Klaus - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send