Flemming Jensen tonajt skuespiller og foredragsholder

Flemming Jensen

Flemming Jensen Tonajt og tomorråw

Flemming Jensen har haft mange kasketter på og en enkelt nissehue. Nu kommer han med sin nye bog og sit nye foredrag med samme titel "I ly af latter" som giver publikum en fortælling om Flemming Jensens liv. 

En af de største scenekunstnere herhjemme

Flemming Jensen en af de største scenekunstnereFlemming Jensens talent er ubestrideligt, og hans alsidighed er særdeles stor. Flemming Jensen skriver selv, instruerer, og er i det hele taget idémanden bag en lang række succeser de senere år. Her skal blot nævnes nogle få ting som f.eks. Mogenstrup Revyen, Tivoli-Revyen, og selvfølgelig Flemming Jensen's egne TV-lørdagsshows "Jensen Tonajt", som blev en stor succes. Også de yngste har stor glæde af Flemming Jensen's talenter. Han scorede en sikker succes med figuren "Lunde" i TV´s julekalender for et par år siden.

Som den morsomme mand alene på scenen ved forenings- eller firmafester etc. er Flemming Jensen helt i en klasse for sig selv. Flemming Jensen har en fantastisk evne til at tryllebinde sit publikum, når han med enkle men sikre virkemidler får alle i lokalet til at le højt. Forud for hvert enkelt engagement tager Flemming Jensen om ønsket kontakt med arrangøren med henblik på en målretning af sit program mod netop det aktuelle publikum ved hvert enkelt arrangement. Han opfatter lynhurtigt arrangørens ønsker, og er med legende lethed i stand til at skrive et målrettet manuskript. 

Flemming Jensen har sikkert placeret sig selv på en absolut topplacering inden for dansk underholdning, og der vil han være at finde mange år frem i tiden som en naturlig følge af hans rige talent.

Ud over sit store engagement som skuespiller og konferencier, har Flemming Jensen også - når tiden tillader det, mod på at underholde som foredragsholder. Men alt dette kan du læse meget mere om ved at klikke min din lille mus - lige herSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flemming Jensen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send