Rikke Mølgaard

En af Danmarks nye store sangerinder

Pris Rikke Mølgaard kr. 10.000/15.000 2x35 min.

Rikke Mølgaard

Rikke Mølgaard er den ægte vare med en stemme for livet.

I dette årtusinde, hvor enhver med mere eller mindre x-faktor kan høres og ses på landsdækkende TV, er det dejligt at opleve den ægte vare i levende live. Sangerinden Rikke Mølgaard er beviset på den ægte live. Hun har talentet og en stor stemme, og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om. Der er mange udmærkede sangere derude. Det er blot sjældent, man oplever en sanger med så meget sjæl, indlevelse og power, som Rikke Mølgaard præsterer.

Rikke Mølgaard er en meget eftertragtet sanger. Hun er ofte er med, når danske og internationale solister går på scenen, hvor hun også kan opleves med de store underholdningeorkestre og big bands.

Rikke Mølgaard har optrådt med bl.a. Chris De Bourgh, Stig Rossen, Michael Carøe, Bobo Moreno, Johnny Madsen, Tivolis bigband, DR´s underholdningsorkester, Finn Nørbygaard, Johnny Logan og Bob Ricketts.

Rikke Mølgaard har ofte været på TV. Her er hun bl.a. kendt fra programmerne Hit med sangen, Stjerne for en aften, Finn & co. og Charlie Varieté.
 
Rikke Mølgaard kan engageres enten solo, med duo, trio eller kvartet. Hun kan lave alt fra de små intime indslag og til de helt store koncerter.

Gå heller ikke glip af muligheden for at opleve Rikke med Søren Sebbers orkester. Her leverer hun for fuld udblæsning en perlerække af nøje udvalgte pop/rock/disco numre til det danselystne publikum. Med Søren Sebbers orkester er Rikke Mølgaard også en sikker succes til firmafesten!

Saxofonisten Ulrik Bust og pianisten Morten Randrup akkompagnerer én af landets smukkeste stemmer i en koncert, hvor repertoiret bl.a. spænder over de traditionelle klassikere indenfor genrene soul, pop og jazz.

Udover den traditionelle koncertform kan Rikke Mølgaard trio benyttes i mange forskellige situationer. Eksempelvis til receptionen eller som underholdende indslag til festen.

Ved juletid kan Rikke Mølgaard trio desuden engageres til julekoncerter hvor repertoiret er et udvalg af julens og gospellens populære sange. Fra de traditionelle Silent Night og Forunderligt at sige over John Lennons Happy Christmas til gospel klassikere som Amazing Grace og Nobody Knows.

Rikke Mølgaard har arbejdet som professionel sangerinde de seneste 10 år. Med stor erfaring håndterer hun professionelt og personligt stort set alle genrer. Rikkes mørke og  fyldige stemme tilfører musikken stor spændevidde og udstråling.

Af højdepunkter i Rikke Møkgaards karriere kan nævnes flg :

Danmarksturne med Stig Rossen i 1995

Hovedrolleindehaver i teaterkoncerten "Made in Århus" på Århus teater i 1997.

Rikke Mølgaard

I 2001 var Rikke med Finn Nørbygård på Danmarksturne med showet "Finn & co", og høstede store anmelder og publikums roser for hendes fortolkning af titelsangen fra Titanic "My heart will go on".

I 2002 var Rikke den ene halvdel af "Soulsisters" i DR's "Stjerne for en aften" der kørte over skærmen hver fredag aften.

I 2003 var Rikke med på Johnny Logan's juleturne som gæstesolist.

Af andre optrædender kan nævnes: solist med Tivoli's bigband,korsanger for div.danske kunstnere, duet med Rock Nalle på hans seneste udgivelse samt et hav af studie indspilninger.

Varm og vedholdende stemme er kendetegnet for Rikke Mølgaard.

En stemme så medrivende, mørk og soulfyldt  skal man lede længe efter. Efter mange år som professionel sanger, ramte finanskrisen, kosmetolog uddannelsen blev taget og jobbet bliver nu udført med nerve, lyst og perfektion. Men musikken er ikke lagt på hylden eller glemt – tværtimod. Rikke Mølgaard har fortsat fuld gang i sangkarrieren!

Rikke Mølgaard er ofte på landsdækkende TV, bla på TV2´s nye underholdningsprogram ”Ekstra nummer” samt det populære program ”Sommersang i Mariehaven” ved Helge Engelbrecht and The Neighbours. Derudover også som solist ved flere  større og mindre koncerter rundt om i landet.

Siden Rikke Mølgaard startede sin professionelle karriere i 1995 hvor Stig Rossen ”opdagede” hendes talent på Horsens Ny Teater, har Rikke været vidt omkring i det musikalske univers. Rikke Mølgaard har bla. optrådt og sunget  med Chris de Burgh, Finn Nørbygård i showet ”Finn & Co”, Johnny Logan, DR´s underholdnings orkester, Tivoli´s bigband, Michael Carøe, Bobo Moreno,  Johnny madsen, Rock Nalle mfl. - samt sunget på TV et utal af gange, både som solist og backing.

I 2005 udgave Rikke Mølgaard hendes første solo album ” One side of me”, hvor stemme, varme og stemning er i fokus.

Alle sammen musikalske oplevelser der har været med til at gøre Rikke Mølgaard til den fantastiske og unikke sanger hun er i dag!
Rikke Mølgaard kan bookes som solist- med duo, trio, fuld bandbesætning  - og helt op til de store bigbands. Lige fra de små intime koncerter, receptioner, kirke og julekoncerter - til de store firmafester med gang i dansegulvet. Det er kun fantasien der sætter grænser.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rikke Mølgaard - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send