Kim Sjøgren og the little mermaids vilonist og underholder af karat

Kim Sjøgren

Violin med mere

Pris Kim Sjøgren kr. 30.000 1x40min.

Virtuos på violin og fantastisk underholdende

Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin.

Kim Sjøgren klassisk viloinist, der spiller og underholderDa han var 12, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og debutkoncerten fandt sted, da han kun var l7. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig - den yngste i Kapellets historie. I dag er Kim Sjøgren også professor på Århus Konservatorium.

Når Kim er ude at optræde får publikum

Underholdning med alt i musik. Det være sig lige fra de store klassiske værker, Wienervalse over de gode gamle klassikere, salonmusik, dansktop, filmmusikkens store temaer og helt op til heavy metal, hip hop. Ja det hele er med. Kim Sjøgren kan og spiller gerne alt. Men ud over at være en fænomenal dygtig musikker, er han samtidig en rigtig god underholder, der kan gribe en situation i luften og omsætte den til musik. Kim Sjøgrens positive og festlige sind, giver sig også udslag i en altid velfungerende, munter og humoristisk underholdning.

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så forskellige kunstnere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Paile Mikkelborg - og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens violinkoncert og Vivaldl's "De Fire Årstider".

Alsidigheden afspejles også i hans mange andre aktiviteter, f.eks. har han komponeret TV- og filmmusik og optrådt som film- og revyskuespiller,

Kim Sjøgren danner duo både med guitaristen Lars Hannibal og med bassisten Mads Vinding, samt i den populære trio "kun for sjov" med Birthe Kjær og Lars Hannibal. Han er medlem af Københavns Kammertrio, og han startede i 1989 Royal Danish Strings. I dag arbejder han også som dirigent og har bl.a. dirigeret Radiounderholdningsorkesteret og sit eget:

Little Mermaid Orchestra.

Kim Sjøgrens backing: The little MermaidsHer får du Kim Sjøgren på slap line sammen med 3 flotte kvindelige musikere. Disse charmerende konservatorieuddannede piger giver koncerten en stor og festlig dimension. Kim kan selvfølgelig ikke undlade, at tage lidt gas på pigerne. Det giver naturligt underholdningen ekstra humor.
Men spille - det kan de.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kim Sjøgren - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send