Lars AP Gør Danmark mere flink

Lars AP

Fucking Flink

Lars AP foredrag som er underholdende og giver stof til eftertanke. Han er stifter til bevægelsen "Fucking Flink" hvor han vil gøre Danmark til et meget flinkere land.

Lars AP Fucking Flink

Lars AP Verdens flinkeste landLars AP er manden bag den meget populære bog og bevægelse “Fucking Flink”. Lars har med sin flinkhed og overskud fået over 180.000 mennesker med på, at Danmark - verdens lykkeligste land- også skal blive til verdens flinkeste land.

Med mere end 15 års erfaring som rådgiver, underviser og facilitator, da har Lars AP gjort ledere og medarbejdere til indendørs verdensmestre i at få idéer. Og da har de lært én ting - Man sprænger innovation begrænsningerne og stortrives, når rummet er fyldt med fucking flinke mennesker.

Lars AP har igennem årene hjulpet flere organisationer som f.eks. Rambøll, FN, Movia, TopDanmark og Novo Nordisk som strateg og fungeret som medlem af klima- og Energiminister Connie Hedegaards klimapanel for ildsjæle. I dag er Lars 100% inden i “Fucking Flink”, hvor han mobiliserer til flinkhed og ofte bliver brugt af medierne, som ekspert i social trivsel, omgængelighed og kreativitet.

Foredrag med Lars AP

Lars AP holder underholdende foredrag som giver stof til eftertanke. Han inddrager publikum og leverer klare budskaber med relevante eksempler undervejs.

Lars AP Foredrag om flinkhedFucking Flink - Hvordan bliver verdens mest lykkelige også verdens fucking flinkeste folk?
Vi danskere er blevet kåret som verdens lykkeligste folk i flere år, det kan man undre sig over når man står i kø i Fakta en mandag eftermiddag, eller kør en tur igennem byen i myldretid. Så er det som om at vi lige pludselig ikke er så flinke mere.

Her giver Lars AP et inspirerende, underholdende og lærerigt foredrag, om hvorfor vi danskere vælger tit at være mugne. Lars giver publikum overraskende eksempler og værktøjer, til at blive endnu flinkere. Om det er arbejdspladsen, hjemme eller ved busstoppestedet, så er det vigtigt at være flink.

Flinkøkonomi
Flinkhed og fællesskab står på dagsordenen. I dette foredrag giver Lars os, masser af eksempler på, hvorfor dét at være flink, er en god investering for arbejdspladsen.

Lars AP har startet en ny digital platform, “I Do Flink”. Platformen udmønter sig i konkrete initiativer og udfordringer, som skaber fællesskab via opfordring til at udvise flinkhed og overskud. Eksempler til udfordringer er f.eks. “Hej Nabo”, “Tal med en fremmed” eller “Giv en kompliment”.
Det at være flink har mange positive virkninger for os selv og vores omgivelser, både på arbejdspladsen og privat. Det kan gøre os til bedre kollegaer, medarbejdere, chefer, partnere og kammerater.

Lars AP kommer med veldokumenteret viden og afprøvede eksperimenter i rygsækken, som både er underholdende og kan give inspiration til, hvordan en arbejdsplads kan få glæde af de mange “flinkheds-fordele”.

Lars AP Kreativitet gøder folketKreativ
I dette foredrag vil Lars AP benytte sine 12 års erfaringer som kreativitetsekspert, og dele ud af sine ideer og viden.

Her bliver postyret om kreativitet og innovation skåret fra, og ærmerne bliver smøget op. Lars vil inddrage publikum og få dem til at brainstorme sammen med ham, sådan at til sidst kommer publikum til at sidde tilbage med de grundlæggende redskaber til at gøde kreativiteten i virksomheder og helt ned til den travle hverdag.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lars AP - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send