Bubber Danmark i følge Bubber showmand konferencier tv-vært børneunderholder Bubber Danmark i følge Bubber showmand konferencier tv-vært børneunderholder

BUBBER Foredrag

Bubber Foredrag om positivitet og livsglæde

Pris Bubber foredrag kr. 18.000/20.000 1x90 min.

Bubber foredrag

Bubber fortæller også om sin ordblindhed

Bubber fortællinger om mandenOplev en charmerende og veloplagt Bubber, der med sin naturlige barnlige og nysgerrige fremtoning sætter det individuelle menneske i centrum.

Hvad er menneskelighed" Hvad er mod eller mangel på samme?

Hvilke indtryk efterlader vi os? Og hvad driver os hver især?

Disse spørgsmål og mange flere vil som en positiv energidrik lede Bubber og publikum på afveje, og blæse nyt liv i enhver forsamling.

Det at være til og være et ordentligt menneske. Du bliver i godt humør. Her er fyldt med livsglæde. Åbent og ærligt interview bygget fra egne erfaringer. Meget underholdende, der bliver både grinet, men også talt seriøst.

Bubbers foredrag handler om at være et ordentligt menneske.....  Vi vælger jo selv, de valg vi tager hver eneste dag afspejler hvem vi er. Hele foredraget tager udgangspunkt i historier fra Bubbers eget liv. 

Bubbers foredrag om at være et ordentligt menneske.♥

  • Hvordan træffer vi de bedste valg?  

  • Hvordan finder man positivitet og lykke...  Hvad er lykke?  

  • Hvad er nærvær?

  • Og hvorfor er det vigtigt at kende sine egne behov både professionelt og privat?

  • Hvad med at have mål?  og formål?  

Ordblind – ingen hindring. Bubber er ordblind, men det har ikke stoppet hans karriere. I sit foredrag kan Bubber også fortælle om, hvordan man som ordblind alligevel kan nå alt det, man gerne vil. Har du nogensinde oplevet Når Bubber er staudievært, kan han ikke læse sit manuskript op pga sin ordbilndhed. Til genæld får han det læst op af en teknikker, som taler i Bubbers øresnegl. Alt mens Bubber gentager teksten med et par ord forsinkelse. En enestående fantastisk evne, som Bubber her besidder. Bubbers ordsprog må med rette være:

AL MAKT TE DI ORBLINNE

Bubber har lavet TV siden teenageårene, hvor han som stik i rend dreng startede på Nordisk Film. Han blev kendt af en hel generation af børn og unge for sit badekar og for Snurre Snups Søndagsklub. Han har været storsmilende vært i Den store Klassefest og Scenen er din. Bubber har været med jægersoldaten BS Christiansen på afveje og i trøjen, og lavet den opsigtvækkende TV2 succes ”Danmark ifølge Bubber” Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

Bubber har også stor erfaring, så han ved præcis, hvordan et show skal kædes sammen. Her viser Bubber sin naturlige charme, spontanitet og ungdommelige energi. En kunst som Bubber i særklasse er eksponent for. Bubber er således en af Danmarks mest efterspurgte og benyttede konferencierer. Lige som vi kender ham fra mange TV-programmer, leverer han hver gang en stor succes.

Danmark ifølge Bubber:

Da Bubber var lille, stod hele hans store familie og klappede af ham. Nu står Bubber selv og klapper begejstret af andre mennesker, for Bubber ved ikke noget bedre end mennesker.

Det værste, Bubber vidste som barn, var, når der var helt stille i klassen, og alle sad og læste. Eller når læreren kom ind og delte papirer ud med ordene; »ja, så tager vi lige en prøve«. For så vidste den ordblinde dreng med det borgerlige navn Niels Christian Meyer godt, at han ikke længere kunne være med. Og sådan er det stadig. Bubber har det bare allerbedst, når der ikke er stille. Bubber kunne aldrig drømme om at blive klogere på sine omgivelser ved at læse om dem. Tværtimod.

Bubber elsker, når folk taler. Når der er et forum, hvor man kan høre hinanden. Og hvor man kan spørge. Bubber ved godt, at der sikkert ligger noget lekture om det her sted ovre i et hjørne. Men Bubber vil meget hellere bare spørge. Om fremtidsdrømme måske, forestillinger om kærligheden, eller hvad der nu lige kommer forbi Bubbers naturlige nysgerrighed.

Bubber Danmark i følge Bubber konferencier TV-vært foredragGrænserne rykkes
Bubber kan tilsyneladende et eller andet med mennesker. Der er en finurlig imødekommenhed, som gang på gang får fremmede mennesker til at invitere ham helt derind, hvor de næsten ikke engang selv kommer. Og en respekt, som gør, at det også er til at holde ud at se på, når det bliver til fjernsyn - i »Danmark ifølge Bubber« for eksempel.

I hvert fald vrimler det med takkehilsner på blandt andet Facebook, hvor seere uddeler virtuelle skulderklap til Bubber for hans evne til at vise mangfoldigheden med troværdighed og respekt. »Du gør Danmark til et lidt bedre sted at være«, skriver en seer, og Bubber takker for roserne, men insisterer på, at det er omvendt.

Det er alle de portrætterede mennesker, der gør Danmark dejligere og - som en sidegevinst - ham selv lidt klogere. For der er en grænse, der bliver rykket hver gang. Når man for eksempel skal tilbringe natten på et herberg i selskab med gadenarkomanen Jørgen, og madrassen, man ligger på, er småfugtig. Af øl, men sikkert også af pis. Og man får besked på at smide alt, hvad man har af værdi ned i bunden af soveposen. »For de stjæler kraftedme alle sammen«. Bubber ved jo, at lige om lidt vender han tilbage til min egen virkelighed. Men Bubber ved også, at Jørgen ikke har nogen anden virkelighed. Så for Bubber har det bare være virkeligt sundt at prøve alle de her ting.

Bubbers baggrund
Bubber er den førstefødte i en stor familie, og lige fra han var ganske lille, er der blevet klappet af ham og taget imod ham med åbne arme. Samtidig er Bubber fra en meget talende familie, hvor der også er blevet lyttet til børnene. Så det på ingen måde fremmed for Bubber, at være i selskab med mennesker, som gider ham. Pointen er så, at det også har betydet, Bubber godt gider andre mennesker. Desuden har alderen føjet flere dimensioner til Bubbers syn på omgangen med andre mennesker.

Bubber er jo trods alt ikke nogen grønskolling længere. Som 47-årig er han vel midtvejs gennem livet, og så skal Bubber da bruge noget af det, han har lært. Og her synes Bubber bl.a. at, det der med at dømme folk, er noget af det mest latterlige, man overhovedet kan gøre. Bubber synes, man skal tage dem der, hvor de er. Bubber er Bubber - både på skærmen og udenfor.

Bubber som TV-vært
Som TV-vært vil Bubber gerne have nogle gode svar fra folk, for så bliver det bedre fjernsyn. Men han vil også gerne have nogle ordentlige svar ude i virkeligheden. Samtidig forsøger Bubber selv at være meget åben, og selvom Bubber ikke krænger hvad som helst ud, så giver han et svar, hvis denm medvirkende eller publikum gerne vil have det. Bubber tror på at det er i mødet med andre mennesker, man vokser. Selv har han og holdet bag »Danmark ifølge Bubber« alle optagelser i kassen til en række af nye programmer. Nu skal mødet med blandt andet fetishisterne, dyreekstremisterne og gadenarkomanerne redigeres - og på det personlige plan fordøjes.

For selvom ”Danmark ifølge Bubber” er professionelt tv, så er det også et møde mellem mennesker. Det være sig både fetichisterne, gadenarkomanerne og dyreekstremisterne. Og i det møde - som i de øvrige møder i livet - er der først og fremmest en regel, der gælder for Bubber. Han vil bare være et ordentligt menneske. Derfor kigger han altid tilbage på dagen, der er gået, og overvejer, om han har valgt rigtigt ud fra de muligheder, der var. Om der er fejl, der skal rettes eller undskyldninger, der skal gives. Og der er helt sikkert ting, der er smuttet for Bubber, når han står der og kigger sig i spejlet. Men Bubber prøver til stadighed.


Det siger arrangørerne om Bubber foredrag:

Hej Karen  
Vi havde et rigtig godt arrangement i søndags og der bidrog Bubber i den grad til. Han er en fremragende og levende oplægsholder / historiefortæller.
Men det der gør ham ekstra god er, at han efter en lang lang historie alligevel får relateret den til temaet for oplægget. Hver gang.

Med venlig hilsen fsb / kommunikation og ledelsessekretariat
Helle Sinding-Jensen udviklings- og kommunikationschef


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på BUBBER Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send