Anders Agger underfundige foredrag Anders Agger Foredrag hvor alting har sin tid Anders Agger indefra TV-dokumetar

Anders Agger foredrag

Det må gerne gøre lidt ondt

Ring til Anders Aggers personlige agent: Karen Lykke på tlf. 97127811 og få den rette information.

Anders Agger eftertænksomt foredrag

Anders Agger foredrag TV journalist DR DokumentarAlting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.…

Anders Agger kommer rundt - både geografisk og i livets udkanter. Oplev 52 årige Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du også har et lille underfundigt smil på læben.

Anders Agger vandt i 2015 kategorien DR’s bedste dokumentar gennem de sidste 90 år for dokumentarserien ”Sømanden og juristen – historier fra et hospice. Med DR dokumentar serien "Indefra", fik Anders Agger også i 2015 prisen som ”Årets værtskollega” fordi ”han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri – uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas”. I 2017 fik Anders Agger TV-Prisen som  bedste mandlige vært.

1. ANDERS AGGER INDEFRA …

om den prisbelønnede dokumentarserie på DR2, hvor tv-journalisten forsøger at skaffe adgang til miljøer, der normalt ikke er åben for offentligheden. Om det er Jehovas Vidner eller AP Møller Mærsk … Retsmedicinsk Institut eller rockbandet Dizzy Mizz Lizzy: Så har tv-journalisten Anders Agger sin egen, baglæns og nysgerrig tilgang til sine medvirkende.

2. ANNE & ANDERS…

foredrag, der tager udgangspunkt i DR2s sommer-succes, hvor makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger har rejst både ind- og udland tyndt. I en antropologisk jagt på forskelle og ligheder i det levede liv. Hvad enten det er på Ærø eller i Teheran. Anne Hjernøe & Anders Agger er rejsevenner gennem flere år. Og i foredraget giver Anders Agger tilhørerne den usminkede udgave af, hvordan programmet bliver til.

3. “DET MÅ GERNE GØRE LIDT ONDT  ….”

Tv-dokumentaristen Anders Agger fra DR har i flere år bevæget sig ind og ud af miljøer, hvor der ofte er noget på spil: Fra 11-årige kostskolebørn på Herlufsholm … over døende på et hospice i Vestjylland … via heavy metal kliken i den nordvestjyske by, Agger … og til den kommende konge på Amalienborg.
Det er der efterhånden kommet flere prisbelønnede dokumentar-programmer ud af.
Og i foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et program i bedste sendetid.


Kunderne skriver om foredrag med Anders Agger:

Alt udsolgt med Anders Agger
Journalist Anders Agger kan trække folk til. Med 170 tilhørere var alt udsolgt til aftenens oplæg i Uhrsalen i Hinnerup, arrangeret af Favrskov Aftenskole.
Hvorfor er det så, at han kan det?
- Måske er det fordi jeg i mine programmer berører nogle emner, som folk kan relatere sig til. Det står dem nært, er ofte vedkommende, og måske kan de faktisk genkende det fra deres eget liv. Eller det kan selvfølgelig også bare være fordi, jeg ser knaldhamrende godt ud, lød det fra Anders Agger, inden han gik på scenen og som indledning kunne fortælle, at han faktisk har spillet håndboldkampe mod Hinnerup og husker nogle af spillerne og de tisgule trøjer.
Så blev det ellers en aften med lune fortællinger, meninger, journalistiske fif og overvejelser og ikke mindst mange spørgsmål fra salen. Og Anders Aggers melding om, at de gode historier er lige uden for vores vinduer.

Fra kommunens Facebook

Hej Karen
Vi var meget tilfredse med besøget af Ander Agger.
Tilstedeværende, reflekterende og med en god vestjysk humor, var han med til at give vores friskole forældre, personale samt bestyrelse en fantastisk aften.
Med venlig hilsen
Kern Lyhne
Balle Musik- & Idrætsefterskole

Hej Lykke.
Det gik rigtig godt med Anders Agger. Næsten 300 tilskuere.
Hvis du har et godt forslag til en ny foredragsholder efter Anders Agger,
til om et års tid, må du gerne komme med nogle emner.
Med venlig hilsen
Anker Nielsen - Ådum Borgerforening

Hej Karen Lykke.
Jeg talte med Jens Lykke i formiddags. Anders Agger leverede varen, og der kan kun siges godt om foredraget.
Arrangementet sprængte næsten vores rammer med ca. 225 tilhørere. Vi havde regnet med knap 100.

Med venlig hilsen
Højbjerg-Elsborg Menighedsråd 

Kære Karen,
Så gjorde han det igen den kære Anders – fantastisk eftermiddag, han fik solen helt ind i salen og de mørke skyer som han også kan rumme, fik han gjort luftige og holdbare.
TAK og hils Anders fra mig og sig – at vi håber vi ses igen.
Stort kram til jer begge
Lilly Ruth Pedersen -  Frederikshavn Teaterforening

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anders Agger foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Anders Agger

Klik på det enkelte foto og download

Anders Agger pressefoto 5 2300x3032 pix

Anders Agger foto til pressebrug

Anders Agger foredragsholder pressefoto