Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder - foredrag med Eskild Ebbesen Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder - foredrag med Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen

Vejen til at blive en vinder

Ring og få en pris af OL-guld på foredrag med Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder

Eskild Ebbesen cand. scient. i idrætsfysiolog.

Eskild Ebbesen har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Herudover er Eskild en efterspurgt foredragsholder.

På GULDFIREREN har Eskild Ebbesen som eneste faste mand frem til 2012 vundet OL-guld i 1996 og 2004 og 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003.

Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder - foredrag med Eskild EbbesenUdover at være verdens mest vindende letvægtsroer har Eskild Ebbesen sammen med Victor Feddersen, Thomas Poulsen og Thomas Ebert den gældende verdensrekord i letvægtsfirer. Den blev sat i Luzern i 1999 og lyder på 5:45.60. Han har derudover vundet et utal af danmarksmesterskaber både på vandet og på land. Gennem årene er det blevet til mange priser for Eskild Ebbesen bl.a. vinder af Årets Sportsnavn 1998 og 2004, BT's Guld 2004 sammen med "Guldfireren", samt Årets Idrætsprofil 2004 og IOC´s ”Fair play pris” 2005. Eskild modtog sammen med Peter Gade Kulturministeriets Idrætspris 2012 for deres lange og gloværdige karrierer inden for roning og badminton.

Efter at have trukket sig tilbage fra Guldfireren efter OL i Athen for at give mere plads til familien og sin virksomhed, satte Eskild Ebbesen sig igen i Guldfireren og i august 2008 lykkedes det  ham som 36-årig at tage sin 3. OL-guldmedalje ved OL i Beijing - en imponerende og skelsættende sportslig præstation. Eskild sagde efter Beijing farvel til livet som eliteroer for at hellige sig andre projekter, men lysten til at prøve at blive den mest vindende dansker i olympiske historie var for spændende en opgave at lade ligge, så Eskild fattede åren igen i slutningen af 2010 for at stile efter sin 5. OL-medalje i London i 2012. Det lykkedes at vinde bronze sammen med Guldfireren og dermed har Eskild Ebbesen vundet medalje ved 5 OL i træk og holdt sig på toppen i knap 20 år.

At Eskild Ebbesens konkurrenceevner rækker ud over roning så man også i ”Vild med dans", hvor han nåede finalen sammen med Marianne Eihilt i 2005. Og i TV2 udensendelsen Mestrenes Mester i 2013 fik Eskild Ebbesen en sølvmedalje, hvor han bl.a. slog sportsfolk som Jesper Bank.

I sin periode som ”motionist” lykkedes det også Eskild Ebbesen, at vinde flere mountainbike- og motionsløb samt flere konkurrencer og mesterskaber inden for triathlon/duathlon. Privat er Eskild Ebbesen gift og har tre dejlige døtre.

I sine foredrag giver Eskild Ebbesen videre af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres målsætninger. Mere energi, bedre koncentration og større produktivitet giver trivsel og større arbejdsglæde. Det kan også blive en realitet i jeres virksomhed.
Eskild Ebbesens foredrag har forskellige temaer, men altid samme resultat for øje: Energi, velvære og endnu større livskvalitet.
Skru op for koncentrationen og ned for sygefraværet med et foredrag, hvor Eskild leverer redskaberne og motivationen til, at virksomheden og den enkelte medarbejder kan begynde at se på, hvor der evt. kan sættes ind.

Eskild Ebbesen foredrag:

Vejen til at blive en vinder

Handler om først og fremmest om mentalitet
Eskild Ebbesen guld i Beijing 2008Hvad er en vinder og hvordan bliver man en vinder?

Dette er nogle af de spørgsmål Eskild svarer på i dette foredrag,
som omhandler vindermentalitet både i hverdagen og ved præstationer på højt niveau.
Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan træne
deres vindermentalitet.

7 områder, der skal arbejdes med for at forbedre vindermentaliteten:

Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder - foredrag med Eskild Ebbesen1. Gør dig tre ting klart. Hvor er du nu? Hvad vil du opnå, og hvad skal der til?
    Resultater kan sagtens nås uden et mål, men chancen for succes er langt større med en klar
    målsætning, der er attraktiv, tænder din passion og modsvarer indsatsen.

2. Søg muligheder for at teste dig selv for at få et realistisk billede af dine præstationsmuligheder.

3. Træn dig selv til at fokusere på det, du opnår ved at nå dit mål.
    Ubevidst kommer man let til tænke på konsekvenserne af at forfølge sit mål.
    Det er den direkte vej mod fiasko. Brug viljen til at styre tankerne ind på det rette fokus.

4. Tænk i udviklingsmuligheder. En vinder er fokuseret på muligheder for forbedring.
    Vær nysgerrig og søg viden inden for dit felt.
    Opsøg mennesker, der kan hjælpe og motivere dig i den rigtige retning.

5. Vær en realistisk optimist. Tro altid på at du kan gøre det bedre næste gang. Find forklaringer,
    der bekræfter det. Tag ansvar og stil spørgsmålet: Hvad kan jeg gøre for at det bedst mulige
    sker fra nu af?

6. Vælg dine kampe med omhu. Enhver kamp kræver nogle ressourcer og en indsats, og en vinder
    kender sin egen begrænsning.

7. Optimér kroppen ved at leve sundt. En sand vinder har også fokus på sammenhængen mellem
    kropslig og mental styrke. Hjernen er en del af kroppen, og du tænker mere klart, styrer
    tankerne bedre, husker bedre og har mere viljestyrke, hvis du er i god form.

Udtalelser fra deltagere til foredraget - Vejen til at blive en vinder - eller på seminarer:

Jeg vil bare lige sige tusind tak for et skønt karismatisk og indlevende foredrag om nogle kæmpe præstationer. Jeg havde lavet et evalueringsskema for hele dagen – inkl. foredraget med dig. Man kunne vælge mellem 1 til 5, hvor 5 var det ypperste – og alle deltagere har givet dig et femtal – tillykke med det.
Endnu en gang tak for, du startede vores dag så suverænt.
- Susanne Goth Dencker

Eskild var en meget spændende taler, som virkelig havde noget på hjerte, - og samtidig havde han en usædvanlig historie at fortælle. Hans måde at tale til forsamlingen og blandt dem de unge var båret af en glød og et engagement, der virkede meget fængslende. Samtidig var han god til at disponere stoffet efter den tid der var til rådighed.
- Birgitte Pallesen, Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Først og fremmest udstrålede Eskild et utroligt engagement og en stor indlevelsesevne. Vi følte næste at vi selv var med i Guldfireren.
Han var målrettet og fokuseret – og viste i ord og handling at Selvledelse er den x-faktor, der skal til for at blive en vinder!
Han var rigtig god til at variere mellem teori og praksis – og god til at få gruppen med, så vi mærkede slet ikke, at foredraget rent faktisk foregik fra kl. 13-15 i den lidt ”døde” periode efter frokost.
Indholdet blev fremlagt sådan, at vi nemt kunne drage paralleller fra sportsverdenen til vores egen business i EnergiMidt.
Alt i alt et meget inspirerende indlæg, som vi kan bruge i vores fremtidige arbejde med Selvledelse hos EnergiMidt.
EnergiMidt.

Hej Jens 
Det gik fantastisk vi fik stor ros. For Eskild Ebbesen han har en fantastisk energi.
Venlig hilsen 
- Arne Petersen - Svendborg

Guldfireren - verdensmester i samarbejde

Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på Eskild Ebbesen med sin guldmedalje i Beijing 2008
- Målsætninger individuelt og i forhold til ”holdet”
- Motivation for samarbejdet
- Lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet
- Bedst når det gælder
Guldfireren er en af dansk idræts allerstørste succeser. De sidste elleve år  har Guldfireren vundet medaljer ved enten VM eller OL og 8 gange har det været af den fineste karat – GULD.

Eskild Ebbesen - Vejen til at blive en vinder - foredrag med Eskild EbbesenEskild Ebbesen har som den eneste været med på Guldfireren i alle elleve år og været en ¼ af samarbejdet i verdensklasse.
Roerne bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde, der handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder trods forskelle i evner og personligheder. Med det fundament er det lykkedes dem at nå de mål og den succes, de har drømt om.

Eskild Ebbesen fortæller om hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet.  

Foredraget er et kig ind bag kulissen til det professionelle sportsforum med konkurrencer i hele verden, nærkampe og spændende opløb, sjove historier fra felten og følelsen af at vende hjem med guld. Et liv med succes som professionel atlet, familiefar og selvstændig erhvervsdrivende er blevet levendegjort af Eskild Ebbesen, men det har krævet sin del. Der kan være tider, hvor man skal kæmpe for en sag til en uforholdsmæssig lille fortjeneste og stadig holde fast ved sit mål, man er nødt til at prioritere, men også engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.

Udtalelser fra deltagere til foredraget - Verdensmester i samarbejde - eller på seminarer:
    
Det var et helt kanon godt foredrag. Eskild forstod at lægge op til pointen, og fik ofte klapsalver herefter. Forstod at sætte paralleller mellem sin sportsverden og vores foreningsverden
- Ninna Dreyer Staugaard

Tak for et godt foredrag. Tilbagemeldingerne var rigtige gode bl.a. blev følgende fremhævet:
Dit engagement og fortællerlyst var særdeles god.
Der var en god sammenhæng mellem dine oplevelser som roer og hvad kan vi som enkeltperson eller team/hold gøre for at få en bedre kondi, hvad skal man fokusere på og hvad kan motivere en.
- John Jacobsen, Hjemmeværnskommandoen

Eskild er en meget dynamisk personlighed og han formåede at connecte sin sportsverden med vores udfordringer indenfor sundhedsvæsenet. Hans fire pejlepunkter. Bedst når det gælder - kommunikation - teamwork - fælles målsætning er alle noget som vi kan arbejde videre med.
- Marianne Lefevre

Jeg vil også gerne sige rigtig mange gange tak for sidst, det var en alletiders dag.
Der var mange tilbagemeldinger omkring dit indlæg - og alle af positiv karakter. Specielt din kobling mellem din sport og vores forretning gik rent ind. Der var mange gode paralleller, der blev diskuteret om aftenen og de efterfølgende dage. Ingen tvivl om, af de fleste godt kunne se, at der fortsat var "room for improvement" hos os.
- Lars Tveen, Divisional President

Man bliver revet med i historien og kan næsten fornemme hvordan det er at være på ro stadion. Samtidig er det krydret med gode pointer om, hvad det er der skal til for at opnå resultater både sammen med kolleger og for sig selv.
- Christina Carlsen, Distriktschef

 

Strong Body Strong Mind

At kroppens sundhed hænger sammen med den mentale sundhed er ingen hemmelighed for Eskild Ebbesen.
Eskild har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder. I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk.

Til foredraget Strong Body Strong Mind bruger Eskild Ebbesen og Chris MacDonald hinanden og deres fælles team til at holde sig opdateret på kost, træning, restitution og mentalitet. Disse emner er indholdet i Sundhedshjulet, som også præsenteres i dette foredrag. Sundhedshjulet er et effektivt redskab på vejen til et sundere liv i balance.

Med henvisning til forskningsresultater og kombineret med praktiske erfaringer og inspiration fra GULDFIREREN gives ikke kun et fagligt godt udgangspunkt for tilhørerne, men også levende og god underholdning.

Udtalelser fra deltagere til foredraget - Strong Body Strong Minde - eller på seminarer:

Vores instruktører siger at de "aldrig" bliver træt af at være til stede på kurserne når Eskild kommer på. Flere af dem har jo oplevet Eskild flere gange og er meget begejstret. Kursister er ellevilde med indlægget og det giver dem en masse energi og lyst til at arbejde videre mod deres mål.
- Helen Tranberg, Training & Development

Til din information har jeg udelukkende fået positiv feedback på dit indlæg fra mine kolleger.
Der var en bred begejstring over at få lov at høre om selve dit sportslige karriereforløb. Det havde også stor interesse at høre om, hvordan du og selve teamet arbejdede både individuelt og som hold for at når jeres mål. Mange kommenterede den hård fine respekt, du fortalte om, man er nødt til at have for hinanden.
- Helle K. Hansen

Jeg har i dag hørt fra flere der mente dine "indspark" inspirerede dem, og "at du gjorde det fantastisk flot". OG DET GJORDE DU OGSÅ!!
Jeg synes du "brændte igennem".... og var både levende, sjov og inspirerende.
- Lasse Møller Vollesen

 

Motivation til den sunde livsstil

Eskild Ebbesen - foredragMOTIVATION er udgangspunktet, når Eskild Ebbesen giver sit indlæg og får folk
i gang med en sundere livsstil. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse
og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække
arbejdet med at fremme sundheden mange danske virksomheder. I arbejdet med
sundhedsfremme har Eskild arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med
hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. Hemmeligheden bag den sunde livsstil er, hvor
man lettest sætter ind i hverdagen for at forbedre sin sundhed og sit energiniveau
mest i forhold til det, som kræves fysisk og mentalt.

Med dette udgangspunkt kommer Eskild Ebbesen ind på emnerne:
- Fysisk aktivitet og træning
- Kost og ernæring
- Vægttab
- 10 motivationsråd til den sunde livsstil.

Hvordan findes motivationen til at komme i gang og hvordan holdes fast på lang sigt?

Med henvisning til forskningsresultater og kombineret med praktiske erfaringer gives
ikke kun et fagligt godt udgangspunkt for tilhørerne, men også levende og god underholdning.

Udtalelser fra deltagere til foredraget - Motivation til den sunde livsstil - eller på seminarer:

Sundhedsprojekt for pædagoger. Gennem Lyngborg & Schønberg har Odense Kommune iværksat et sundhedsprojekt for at inspirere pædagogerne til at blive mere fysisk aktive og fokusere mere på deres sundhed. Eskild´s opgave var blandt andet gennem udarbejdelse af spørgeskema og foredraget ”Motivation til den sunde livsstil” at få pædagogerne til at se deres daglige opgaver, som muligheder for at få motion. Efter projektet har der været bemærkninger fra 3 pædagoger.
Jeg spurter lige rundt på legepladsen for at samle legetøj ind (og føler jeg motionerer efter Eskilds foredrag).
Efter foredraget ved jeg, at jeg forbrænder noget ved at gøre rent.
Det er Eskilds skyld, at jeg er begyndt at løbe.

Det var spændende at høre om både den fysiske og mentale træning. Eskild var god til knytte en forbindelse til vor situation, som fysisk handicappet. Mange af de ting han mentalt har arbejdet/trænet med kan vi også bruge, f.eks.: 1) Tænk dig lykkelig, 2) fokuser på det du har mulighed for at påvirke, 3) tænk positivt og optimistisk, 4) tænk i muligheder og tænk på det du glæder dig til, 5) bliv bedre til det du er god til.
- Kurt Simonsen, Scleroseforeningens Lokalafdelinger på Fyn

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Eskild Ebbesen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Eskild Ebbensen

Klik på foto og download

Eskild Ebbesen pressefoto 2436x3543 pix