Monica Krog-Meyer Et smilende væsen Monica Krog-Meyer fortæller om DR gennem 41 år Monica Krog-Meyer radiovært og forfatter med bogen Plus alderen

Monica Krog-Meyer

Booking af foredrag og radiosnak

Ring for pris på booking af foredrag med Monica Krog-Meyer

Monica Krog-Meyer booking af foredrag

 

Monica Krog-Meyer har udgivet bogen Plus AlderenPlus-alderen - om ældrestyrken i det danske samfund

Hør Monica Krog-Meyer fortælle om et nyt livsafsnit for de 50+ årige.

 

Monica Krog-Meyer holder foredragDet skal handle om alder, når Monica Krog-Meyer fortæller. Hun har selv forladt DR efter mere end 40 års radio på P3, P4 og P5. Nu bruger hun sin tid på at skrive til POV International, det nye blogmedie på nettet, og holde foredrag.
I 2010 udkom hendes bog ”Plus-alderen – vi bliver jo bare ved!” Om moderne pensionister, der bliver gamle på en anden måde end deres forældre. Om de store efterkrigsårgange, der nu forlader arbejdsmarkedet, men ofte fortsætter et aktivt, nysgerrigt og temmelig privilegeret liv. I bogen gøres der op med myter og fordomme om alder. Monica Krog-Meyer lader en række fagfolk som læger, hjerne- og samfundsforskere komme til orde i bogen, sammen med et panel af kendte og mindre kendte mænd og kvinder i plus-alderen, der fortæller deres personlige historier. Der deles erfaringer om at finde nye partnere, at komme overens med en krop, der ældes og samtidig dyrke motion og kaste sig ud i lange rejser. Om mod på nyt arbejde, at starte egen virksomhed og nærmest opleve en anden ungdom, nu hvor børnene er i gang med deres eget liv og tiden er ens egen
Monica Krog-Meyer fortæller om sig selv med glimt i øjet, og om de ændringer vi skal igennem, når vi bevæger os fra at være voksne til at blive ældre. Kom og få gode råd og ideer til at se optimistisk på resten af dit liv.

RADIOEN, MIG OG DR 

Monica Krog-Meyer fortæller om Radioen, mig og DRHer i 2019 er det nu 45 år siden Monica Krog-Meyer havde sin debut i radioen. Hun startede i æteren som en meget spag, ret anonym speaker på DR’s P3. Nu har hun pensioneret sig selv.

Monica Krog-Meyer er kendt som en sprudlende vært gennem mange år, i DRs P3, i P4 med både ”Så har vi balladen” og ”Mig og Monica”, der hver lørdag formiddag begejstrede en væsentlig del af vort smukke lands befolkning.
Hun sluttede på P5, hvor hun bød indenfor i ”Monicas Mødested” hver søndag.
Monica Krog-Meyer modtog i  2010 Prix Radio Hædersprisen.

Monica Krog-Meyer har haft en eminent evne til at være i centrum af begivenhederne, når radioen har lanceret nye programmer. Hun har været i æteren i rigtig mange timer og sørget for musik samt journalistisk indhold i mange forskellige programmer. F.eks. Radio Rita, SommerService, Strax og et utal af andre udsendelser. Altid programmer hvor Monica Krog-Meyer viser sin flid og sit talent.

Monica Krog-Meyer var i en periode præsentationsvært på DR2 og har også haft 10 udsendelser på DR1 med den underfundige titel: ”Monicas Musikkrog”. I dette foredrag vil Monica Krog-Meyer fortælle om sin spændende ’rejse’ fra P3 i Radiohuset via TV Byen over P4 i Københavns Radio og DR Byen til P5, ”den største radiosucces i nyere tid”. Monica Krog-Meyer giver en beretning om de mange personligheder på hendes vej i æteren, den store teknologiske udvikling og ikke mindst hendes forhold til lytterne. Monica Krog-Meyer giver dig også gerne svar på nogle af de spørgsmål, man ofte går og grubler over om 'det dér Danmarks Radio' og medierne i øvrigt.

 


Kunderne siger om Monica Krog-Meyer:

Hej Karen
vi var meget tilfredse, så du må hilse mange gange fra os hernede i det sønderjyske.
Arrangementet var rigtig vellykket og alle havde en god aften. Vi vender gerne tilbage.
Med venlig hilsen

Ulla Brink  Aabenraa Husmoderforening

Kære Lykke Music

Det var en rigtig dejlig dag. Monica fortalte dejligt om sin tid og oplevelser i DR.

Hun var ligefrem og meget nærværende – ærlig.

Havde et fint samspil med publikum.

Helt i gennem en god oplevelse.

I må meget gerne hilse mange gange. 

Også en tak til jer for et fint samarbejde.

Jeg vil glæde mig til næste gang.

Mange hilsner

Mette Gottlieb Sognemedhjælper Helligåndskirken


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Monica Krog-Meyer - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send