I seng med Joan Ørting Joan Ørting

Joan Ørting

Hele Danmarks sexolog Joan Ørting foredrag

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af foredrag med Joan Ørting

Her er booking af foredrag med Joan Ørting 

Joan Ørting er født i 1960, og dermed har hun passeret de magiske 50’er og er nu på vej mod de 60. Men det er ikke let at se på Joan Ørting med hendes ungdommelige og sanselige udseende.

joan eorting sexolog

Joan Ørting er uddannet teaterinstruktør. Hun har bl.a. været instruktør ved Gladsaxe børne- og ungdomsscenen Gawenda. Joan Ørting har også undervist i dramatik på flere højskoler. Senere uddannede Joan Ørting sig til sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer. Om det at blive ældre siger Joan Ørting: ”Det var skønt at blive 40 og endnu skønnere at blive 50.” Så det at blive ældre er således heller ikke noget tabu for Joan Ørting.

Joan Ørting er nok Danmarks mest kendte sexolog og parterapeut. Uanset om man elsker Joan Ørting eller ej, må de fleste overgive sig ved mødet med hende. Joan Ørting udstråler en smittende energi og livsglæde.

Joan Ørting bliver ikke forarget, hun fordømmer ikke, og hun bliver sjældent vred. Joan Ørting suger løs af livet, og somme tider giver det løftede øjenbryn. F.eks. den gang Joan Ørting offentliggjorde at hun havde en elsker. Det var dog ikke i privatlivet problemerne kom, for forholdet var godkendt af Joan Ørting’  mand Carsten Islington. Men denne nyhed bragte mange danske sind i kog, og afstedkom en ophedet debat i den danske presse. Nu er forholdet til elskeren dog afsluttet. Joan Ørting og den tidligere elsker er i dag gode kolleger, og Joan Ørting lever igen i et enkelt roligt og som altid afklaret forhold med sin mand. Men Joan Ørting har ikke fortrudt noget, hverken affæren eller sin åbenhed omkring den.

Joan Ørting er glad og positiv i sin fremtoning, når hun holder foredrag. Men Joan Ørting er også den, der gerne provokerer og tør handle imod det etablerede og vedtagne samlivsformer. Joan Ørting har aldrig haft noget imod, at folk har en mening om hende. Joan Ørting har mennesker omkring sig, som hun holder af og omvendt.

Det hører med til Joan Ørting’s job at bruge sig selv, sine følelser, tanker og livserfaring. Joan Ørting bruger sin dagligdag h.h.v. på landstedet i det Sydfynske og i hendes lejligheden i København. Joan Ørting svarer på sexbrevkassespørgsmål, skriver bøger, underviser på sin sexologskole og holder sine efterspurgte foredrag. 

Temaer på foredrag med Joan Ørting:

Glæde i hjemmet og energi på arbejdet!
Joan Ørting tager i dette foredrag udgangspunkt i hvordan man får mere overskud og glæde i en hektisk tid, så hverdagen kan hænge sammen, og der kan ydes optimalt både på arbejdspladsen og på hjemmefronten. Kan mænd og kvinder lære af hinanden, og hvordan kan vi arbejde bedre sammen? Hvordan lærer vi at værdsætte og tydeliggøre de forskelle vi har, så vi bedre kan nå de mål, vi har sat os? Joan Ørting har bud på hvordan vi sætter skub i den daglige glæde:

- Tag ansvar for glæde og lyst
- Kommuniker og skab gode relationer
- Rens luften og vend skuden mod samarbejde og fremdrift.
- Få mere energi og overskud i hverdagen og på arbejdspladsen
- Forstå kollegaer af det modsatte køn

Foredraget giver redskaber til at forstå, hvordan vi kan få det bedste frem i os selv og hinanden. Virksomheder af forskellig slags vil få stort udbytte af foredraget.

Elsker dig for evigt
Mange mennesker har en drøm om at leve lykkeligt til deres dages ende med en partner. Men det er de færreste, der er klar over, hvad det kræver - og endnu færre er villige til at yde det, der skal til. For der er ingen, der kommer sovende til et godt parforhold. Der skal tages ansvar for egen livsglæde og kommunikeres positivt og åbent om lyst, fantasier, behov og længsler.

Hvad gør vi, når vi har fundet den rette partner, købt et dejligt hus, og fået nogle søde børn, men erotikken, passionen og intimiteten er forsvundet? Hvordan finder vi lysten til sex og til hinanden midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan Ørting Sexolog foredragsholderJoan kommer i dette foredrag ind på, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der var der engang, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet og viser, hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Hun vil med masser af humor og energi, komme med redskaber til at tale bedre sammen, elske bedre og have det sjovere - resten af livet.

Har du lyst?
Et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor Joan Ørting sætter spotlight på vores adfærd, lige fra vi forelsker os, til vi begynder at lave om på hinanden.Joan har mange gode bud på, hvordan vi kan undgå de trættende konflikter, sætte grænser og bevare vores selvrespekt. Hun elsker at inspirere os til at få mere saft, kraft, liv og lykke ind i vores soveværelse og i vores parforhold.Foredraget rundes af med, at publikum lægger anonyme spørgsmål i en hat, som bliver besvaret på stedet af Joan.

Forskellen på mænd og kvinder
Et underholdende foredrag om dynamikken og erotikken mellem kvinder og mænd. Joan Ørting stiller skarpt på forskellen mellem det feminine og det maskuline, og ser på hvilke fortrin, vi hver især har. Hun har overraskende bud på, hvordan vi forvandler irritationens gnister, til erotikkens varme bål.

- Hvordan kan mænd bruge deres maskulinitet og træde i karakter
- Hvad er maskulint og hvad er feminint?
- Hvordan kan en kvinde blive mere åben og feminin?
- Hvordan bevares polariteten mellem kønnene?
- Hvordan kommer vi i balance med vores køn og seksualitet?
- Hvad kan vi gøre for at få mere kærlighed ind i vores liv?
- Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere med det modsatte køn?

Ønsker du andre temaer, så kontakt Joan Ørting på lykke@lykkemusic.dk eller tlf. 97127811

Se her video med Joan Ørting om uddannelse af sexolog i Jylland

Joan Ørting har bl.a. holdt foredrag for:
Aros museum, Århus
Round Table
Danske Døves Landssamling
Yes Group Danmark
Tidens Samling, Odense
SH Group
Syddanske Medier
Femina
Kræftens Bekæmpelse
Metal Sønderjylland
Vestas
Dansk Byggeri
Danske Bank
Business Danmark
DFDS
Mellemfolkelig Samvirke


Det siger kunderne om Joan Ørting:

Hej Karen
Joan klarede det så flot- der var stor tilfreds med hendes indsats- så tak for det.
Venlig hilsen
Ditte Busch  HR & Arbejdsmiljø  Komstab  Vejle Kommune 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Joan Ørting - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send