Gitte Hornshøj

Takt og tone - med plads til unoder.

Pris Gitte Hornshøj kr. 13.000,- + transport 1x90 min.

Gitte Horsnhøj holder nu også foredrag sammen med sin gode veninde gennem snart 20 år, Anne-Mette Fogh Rasmussen.

Det handler primært om børneopdragelse, som de synes slet ikke er så svært. Anne-Mette Rasmussen har hentet sin erfaringer fra et liv som mor, 13 år som dagplejemor og senest 9½ år som pædagog i dagnstitution i Nærum. Et job hun netop har sagt op.

Anne-Mette Rasmussen siger bl.a. "Mine børn fik ansvar. Tidligt kunne se selv klare at cykle, eller gå hen på legepladsen, hvor jeg ikke kunne se dem. Og ja, de kunne godt være faldet ned fra et træ og brække halsen. Men jeg havde tillid til, at de selv kunne vurdere, om de skulle kravle to meter op i træer. Dette er ikke muligt i en institution. Men børn skal have frirum, hvor de ikke føler sig overvåget. De skal jo lære, at livet er en kamp."

Anne-Mette Rasmussen taler også om at turde. Selv om hun er fyldt 50, er det vigtig stadig at turde. Det har Anne-Mette om nogen gjort. Hun har turde at skifte løbebane, holde fast i egne mål. Blevet et andet menneske, og hvad hendes deltagelse i "Vild med Dans" har betydet for hende.
Anne-Mette Fogh fortæller også om sit liv som landets førstedame, statsministerfrue. Hvad hun har brugt den til, og hvordan rollen defineres. Hvorledes kobineres dette, når det også er vigtig at holde fast i sin egen karriere, og når man som Anne-Mette tør gå efter sine egne mål"

Gitte Hornshøj takt og tone

 

Man tager lidt Emma Gad og tilsætter lidt Lotte Heise, så får man foredragsholderen Gitte Hornshøj.

Det er måske en tarvelig fremstilling, men det er den første indskydelse, når man hører kvinden, der gang på gang får forsamlinger til at le med historier om, hvordan man omgås andre mennesker.

Interessen for igen at lære om de synlige - og usynlige - spilleregler i omgangen med andre mennesker er tilsyneladende stærkt stigende. Interessen for at høre Gitte Hornshøjs foredrag om takt og tone er i hvert fald så stor, at hun har gjort det til en karriere at rejse rundt med sit show.

"Der skal være takt og tone, men der skal være plads til unoder" er Gitte Hornshøjs motto. Foredraget handler om, hvordan man gør ting rigtigt, uden at være en Emma Gadsk stivstikker. Gitte Hornshøj fortæller med en humoristisk indfaldsvinkel bl.a. om de helt konkrete ting, som hvordan man piller en reje, hvordan knive og gafler skal ligge på festbordet og om alle de andre usynlige spilleregler ved familiefester, jobsamtaler m.m. Gitte Hornshøj har også et foredrag med mere alvorlige emner som dødsfald og begravelser.

Lige nu går Gitte og pusler med at udgive en bog om emnet.


Kunderne skriver om foredrag med Gitte Hornshøj:

Kære Karen 
Gitte Hornshøj er simpelthen en vidunderlig personlighed og en rigtig god formidler. Jeg var nødt til at forlade foredraget 2-3 gange af praktiske årsager og selvom det blot var nogle få minutter, følte jeg at jeg var gået glip af mange sjove fortællinger.
Absolut anbefalingsværdigt. 
Tak for den gode rådgivning Karen.

Med venlig hilsen 
Thomas O.S. Nielsen
Centerleder

Hej Karen
Indlægget med Gitte Hornshøj var super godt. En fantastisk energi, humor sjov og ballade men med alvor og vigtige budskaber.
Så det var umiddelbart ramt helt plet Karensmile

Med venlig hilsen
Anine Kirk Todsen
Landbo Syd

Hej Gitte
Tusind tak for dit besøg hos os i går.
Det var super godt, og du er bare et fantastisk menneske.
Tak for dine input til os, som virkelig gjorde indtryk på os alle. Du blev godt nok meget omtalt i løbet af aftenen, og du har givet os alle noget at tænke over.
Dit besøg hos os gjorde en forskel på den gode måde.
Endnu en gang tak.

Med venlig hilsen
Jan Fensholt-Hansen

Hej Karen
Ja det gik rigtig godt og alle syntes Gitte Hornshøj var fantastisk at høre på og vi fik rørt lattermusklerne meget. Vi er fuldt ud tilfreds. Der var en 4-5 foreninger der efterfølgende spurgte om prisen for foredrag med Gitte fordi de syntes hun er fantastisk.

Med venlig hilsen
Anita Mortensen
Lolland Kommune

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Gitte Hornshøj - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send