Gitte Hornshøj

Takt og tone - med plads til unoder.

Pris Gitte Hornshøj kr. 14.100,- + transport 1x90 min.

Gitte Horsnhøj - Takt og tone

 

Gitte Hornshøj takt og toneMan tager lidt Emma Gad og tilsætter lidt Lotte Heise, så får man foredragsholderen Gitte Hornshøj.

Det er måske en tarvelig fremstilling, men det er den første indskydelse, når man hører kvinden, der gang på gang får forsamlinger til at le med historier om, hvordan man omgås andre mennesker.

Interessen for igen at lære om de synlige - og usynlige - spilleregler i omgangen med andre mennesker er tilsyneladende stærkt stigende. Interessen for at høre Gitte Hornshøjs foredrag om takt og tone er i hvert fald så stor, at hun har gjort det til en karriere at rejse rundt med sit show.

"Der skal være takt og tone, men der skal være plads til unoder" er Gitte Hornshøjs motto. Foredraget handler om, hvordan man gør ting rigtigt, uden at være en Emma Gadsk stivstikker. Gitte Hornshøj fortæller med en humoristisk indfaldsvinkel bl.a. om de helt konkrete ting, som hvordan man piller en reje, hvordan knive og gafler skal ligge på festbordet og om alle de andre usynlige spilleregler ved familiefester, jobsamtaler m.m. Gitte Hornshøj har også et foredrag med mere alvorlige emner som dødsfald og begravelser.

Lige nu går Gitte og pusler med at udgive en bog om emnet.


Kunderne skriver om foredrag med Gitte Hornshøj:

Kære Karen 
Gitte Hornshøj er simpelthen en vidunderlig personlighed og en rigtig god formidler. Jeg var nødt til at forlade foredraget 2-3 gange af praktiske årsager og selvom det blot var nogle få minutter, følte jeg at jeg var gået glip af mange sjove fortællinger.
Absolut anbefalingsværdigt. 
Tak for den gode rådgivning Karen.

Med venlig hilsen 
Thomas O.S. Nielsen
Centerleder

Hej Karen
Indlægget med Gitte Hornshøj var super godt. En fantastisk energi, humor sjov og ballade men med alvor og vigtige budskaber.
Så det var umiddelbart ramt helt plet Karen :-)

Med venlig hilsen
Anine Kirk Todsen
Landbo Syd

Hej Gitte
Tusind tak for dit besøg hos os i går.
Det var super godt, og du er bare et fantastisk menneske.
Tak for dine input til os, som virkelig gjorde indtryk på os alle. Du blev godt nok meget omtalt i løbet af aftenen, og du har givet os alle noget at tænke over.
Dit besøg hos os gjorde en forskel på den gode måde.
Endnu en gang tak.

Med venlig hilsen
Jan Fensholt-Hansen

Hej Karen
Ja det gik rigtig godt og alle syntes Gitte Hornshøj var fantastisk at høre på og vi fik rørt lattermusklerne meget. Vi er fuldt ud tilfreds. Der var en 4-5 foreninger der efterfølgende spurgte om prisen for foredrag med Gitte fordi de syntes hun er fantastisk.

Med venlig hilsen
Anita Mortensen
Lolland Kommune

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Gitte Hornshøj - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send