Peter Schrøder

Det har fan`me været hyggeligt, du!

Pris Peter Schrøder kr. 16.000/22.000 1x60 min.

Peter Schrøder - illustreret foredrag

Peter SchrøderOplev Peter Schrøder i et tankevækkende og underholdende causeri om ca. 30 år indenfor så at sige alle aspekter af Dansk Teater,TV, film og underholdning, og genoplev nogle af de populære og kendte figurer, som man især forbinder med Peter Schrøder. Husk blot på serien 'Jul i den gamle trædemøller' med den underkuede ægtemand Flemming gift med Søs Egelind som konen Berit.

Er det rigtigt, at Peter Schrøder har været skyld i at Jørgen Ryg har fået kastet en agurk i nakken? At Peter Schrøder selv har slået flik flak i Rio?..... ,samt vækket den rumænske præsident af hans søde søvn under et statsbesøg?

Hør om markante og morsomme oplevelser i løbet af karrieren, og genoplev "live" nogle af de kendte figurer fra bla. satireprogrammerne "Den Gode, Den Onde. Og den Virkli`Sjove".
Hør om iscenesættelser og ledelsesstil og om skiftet fra skuespiller til filminstruktør - og tilbage igen......med blandt andet 2 præmierede spillefilm (Det Forsømte Forår og Kun En Pige) samt et afsnit af den Emmy-præmierede Nikolaj og Julie som de foreløbige højdepunkter, og få et indblik i Peter Schrøders tanker om nutidens og fremtidens underholdning.

Causeriet varer ca. 1 time,og henvender sig bredt til et film-og teaterinteresseret publikum, samt til alle som anser humor for en mulig løsningsmodel.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Peter Schrøder - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send