Simone Lemming Andersen - business netværk der virker - foredrag

Simone Lemming

Networking der virker

Ring eller mail for tilbud på foredrag med Simone Lemming om networking, relationsskabelse og vidensdeling

 

Networking - relationsskabelse - vidensdeling

Simone Lemming inspirerende foredrasg om networkingSimone Lemming Andersen, journalist og cand. phil., forfatter og foredragsholder. Simone har i mange år arbejdet i Danmarks Radio som talkshowvært og redaktør. Nu driver hun Strategisk Kommunikation, hvor hun er ekspert i business networking, relationsskabelse og vidensdeling. Simone Lemming har skrevet tre bestsellerbøger på dansk og har netop udgivet den første på engelsk, “The Networking Book”. Bogen ligger på internationale bestsellerlister. Simone Lemming, er en af de foredragsholdere der har størst viden og erfaring i at arbejde med netværk. Og det vel at mærke netværk, der virker.

Simone har holdt mere end 600 foredrag i ind- og udland og har bl.a. holdt en masterclass i Europas største bogshop i London.

Foredrag: Networking - version 2.0

Netværk, networking og relationsskabelse undergår i disse år en stor forandring.

Ud fra den nyeste forskning skal vi ikke længere fare rundt og dele visitkort ud til højre og venstre og deltage i alverdens netværksmøder. 

Nu handler det om at spare TID, skabe en vision og finde ud af, hvad man gerne vil bruge sit netværk til. 

Foredraget bygger på den internationale bogudgivelse ”The Networking Book” og henvender sig til virksomheder, organisationer og private.

Foredraget holdes både på dansk og engelsk!  

Dybest set er networking en lang række udvekslinger af tjenester - og din dyrebareste forsikring i dit liv og din virksomhed. 

Networking Version 2.0 indeholder:

  • Gør dit netværk effektivt!float: right; padding-left: 8px;
  • De nyeste netværksteknikker
  • Find din Vision og dine Knudepunkter
  • Hvordan skaber du gode relationer?
  • Personlige forcer
  • Performance- og kommunikationsteknik
  • Cirkulations- og introduktionsteknik
  • Øvelser - teknikkerne implementeres undervejs!

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 10 - 400 personer
½ -1½ time Foredraget udbydes også som en workshop på 3-6 timer

Nyt foredrag: Vidensdeling – skab 10-20% gratis vækst

De fremmeste forskere i verden har sat Vidensdeling og Networking på Top 3-listen over de væsentligste vækstfaktorer de næste fem år.

Alle medarbejdere og ledere skal aktiveres – hvis virksomheden skal have del i den gratis vækst. Et biprodukt ved implementering af denne viden er øget medarbejderglæde og tilfredshed.

De, der formår at sætte vidensdelingen i spil, er VINDERNE, siger den verdenskendte forsker og professor Lynda Gratton, London Business School.

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 10 - 400 personer
½ -1½ time Foredraget udbydes også som en workshop på 3-6 timer


Kunderne skriver om foredrag med Simone Lemming:

Vil I have en virksomhed, der hele tiden er i bevægelse og får succes i fremtiden, må I som bestyrelse eller du som adm. direktør ikke nedprioritere fokusering på og træning af networking i jeres virksomhedsstrategi. Det bliver en afgørende faktor de kommende år. Simone har den kompetence og de værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med at sætte det i spil.

Svend Randers, adm. direktør AL Finans 

 

Som foredragsholder er Simone en fantastisk formidler. Med sin skarphed og analytiske sans fastlægger hun lynhurtigt kundens behov og omsætter kundens ønsker til konkret viden, som hun på fremragende vis formidler til sine tilhørere. Hendes passion og begejstring for netværk skinner klart igennem og efterlader tilhørerne med en følelse af eufori.

Ernst A. Jønsson,
Odd Fellow Ordenens Landsovermesterforening

 

Simone er dygtig og dedikeret. Forrygende flot tilpasset højt fagligt niveau.
Perfekt – virkelig perfekt timing og flow med teori og praktiske øvelser.
Mange aha-oplevelser i løbet af de moduler om networking, som vi brugte Simone som underviser på; kort sagt en udbytterig fornøjelse!

Anna Maria Sønderholm, Udviklingschef Væksthus Midtjylland

 

It is with great honor that I write these words. My dear friend Simone was one of the pioneers in the scientific approach to the now extremely popular discipline of networking, and she was trailblazing techniques for practical applications of networking before almost anyone else. With this book (her fourth, the first three being bestsellers) she takes your networking skills one big step further. Welcome to Networking 2.0!

Mogens Nørgaard, serial IT entrepreneur
CEO & international lecturer 

 

“Do not miss out on the opportunity to learn from a true master in the art of Networking. I have been involved in Business Networking for over 23 years, and it was a joy to recently spend time with Simone and benefit from her experience. She is a warm, engaging and well-researched presenter and I have already passed on over a dozen copies of her book to encourage people to learn the true value of Networking.”

Helen Bennett, CEO,
The business-Network

Simone - Denmark’s 1st Lady of Networking!
/Rachel Fay, worked at Events for the Financial Times and with Their Royal Highnesses The Prince of Wales & The Duchess of Cornwall. 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Simone Lemming - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send