Kåre Quist

Den Kontante TV-vært på DR1

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Kåre Quist

Kåre Quist - fra skjult kamera til studievært

Kåre QuistI dag er Kåre Quist en af de populære værter på TVavisen, Nyhederne i DR TV

I Kontant – Danmarks mest sete forbrugermagasin - på DR var Kåre Quist studieværten, som hver uge stillede de kontante og kritiske spørgsmål.

Kåre Quist gik lige til benet og krævede lige så klare svar fra koncernchefen, direktøren eller brugtvognsforhandleren.

Tidligere var det i det populære interviewprogram "Ærligt Talt" på DR1, at Kåre Quist grillede ministre, politikere og andre kendte personligheder. I TV2 programmet Operation X arbejdede Kåre Quist under cover med falsk identitet og skjult kamera.

Inden Kåre Quist slog igennem som den hårdtslående TV journalist, var han redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod Kåre Quist bl.a. bag afsløringen at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen som rejste på ferie for penge han havde lovet Københavns hjemløse.  

Kåre Quist har også arbejdet på Berlingske Tidende og var den første chefredaktør på gratisavisen Urban. Kåre er hædret med en række journalistiske priser. 


Fra skjult kamera til studievært:
Nu har du vel ikke skjult kamera på" Hvordan er det at få stillet lige præcis DET spørgsmål, når man sidder over for en kynisk menneskehandler med skjult kamera tapet til ryggen?

Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om mange spændende år som journalist på Operation X, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende - og om jobbet som skærmtrold på DR1.

I et halvt år udgav Kåre Quist sig for at være alfons - med falsk navn og skjult kamera infiltrerede han kyniske menneskehandlere for TV2-programmet Operation X. Hør om de moralske overvejelser og risikoen ved at arbejde under cover.

Hør hvordan Kåre Quists afslørede overborgmester Jens Kramer Mikkelsen da han tog på ferie for de 50.000 kr. som han havde lovet de hjemløse - hør om afsløringen af lægen Søren Ventegodt og mange andre kontroversielle historier.

Et veloplagt og tankevækkende foredrag - om alt det du aldrig ser fordi det foregår i kulissen - og om hvad pokker man gør når øresneglen ikke virker midt i en live-udsendelse...

Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål.

 

Studieværtens hemmeligheder:
Hvilke tanker løber gennem hovedet på studieværten lige før han går live på skærmen?
Hvorledes kan man blive TV-vært?

Hør hvorledes direktøren, brugtvognsforhandleren, pressechefen eller ministeren prøver at påvirke og styre studieværten inden et interview, som sendes live på TV. Kåre Quist giver fascinerende indsigt i alt det, du IKKE ser på skærmen - hør spørgsmålene som aldrig blev stillet - og især hvorfor de ikke blev stillet...

Hør også Kåre Quist fortælle om kampen for at komme gennem nåleøjet i de mange castinger, inden man bliver TV-vært. Indgående og humoristisk taler Kåre om en studieværts rolle i hele produktionen.

Hvordan oplever man så at blive genkendt på gaden. Hvilke tanker har man, når en rasende seere ringer midt om natten og skælder dig huden fuld.

Sidst men ikke mindst - Kan du overhovedet stole på det, du ser og hører i TV?

Efter dette foredrag med Kåre Quist, ser du ikke mere TV på samme måde. Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål.

 

Brænd igennem NU:
Vil du gerne brænde igennem og gøre indtryk på dine omgivelser?

Til jobsamtalen, til mødet med din overordnet. Får du sved på panden, hvis du skal tale i store forsamlinger?

TV-værten Kåre Quist er vant til og bevidst om at en million seere kigger med - også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando.

I dette foredrag afslører han tricks og teknikker der kan hjælpe dig til at gøre indtryk på dine omgivelser. Kort sagt: hvordan brænder man igennem - uden at brænde ud!

Kåre Quist fortæller også om sine erfaringer som chef og iværksætter. Det var blandt andet Kåre Quist der startede avisen Urban. Hør den overraskende beretning om hvordan en ung journalist fra Berlingske Tidende pludselig med få timers varsel tog kampen op mod mediegiganten Metro Xpress  - om at lede 50 ansatte og styre millionbudgetter når man er 29 år. Og kom med bag kulisserne og hør hvordan virksomhederne reagerer når forbrugermagasinet Kontant sætter kritisk lys på dem og deres produkter.

 

Ordstyrer/mødeleder:
Til konferencer og lign. er Kåre Quist den rutinerede mødeleder og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Lige som vi oplevede det med Kåre Quist’s interview i talkshowet "Ærligt Talt" og nu når han hver uge kræver klare svar i TV programmet ”Kontant”.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kåre Quist - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send