Jens Gaardbo

TV2/Nyhederne og meget mer

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Jens Gaardbo

Efter 25 år i journalistik og kommunikation bl.a. på TV2 er Jens Gaardbo et stærkt brand i kommunikationsbranchen.

Arbejdet på en 24 timers nyhedskanal efterlader et ganske særligt indryk af Danmarks magthavere, meningsdannere og manipulatorer. Politikere, der tilrettelægger deres budskaber efter de bedste sendetider. Lobbyister, der har råd til langvarige kommunikationsstrategier. Og såmænd også mediet selv med journalister, der tager for sig af retterne. Time efter time. Dag efter dag. 365 døgn om året

Efter en lang karriere i medieverdenen og kommunikationsbranchen sidder Jens Gaardbo nu som studievært på TV2 NEWS, der på få år har placeret sig som en afgørende medieplatform for den danske politiske og økonomiske og elite. Han fortæller om vores land set gennem kameraet - men også om mediet selv, der skal forsøge at udkomme døgnet rundt i et land, hvor der strengt taget ikke rigtigt sker noget ! Det handler om vores tid. Kapløbet mellem budskaberne. Kampen om at skabe det gode indtryk. Medielandskabet, der er blevet meget større – men ikke nødvendigvis meget bedre.

Mange mener fortsat at kende ham fortrinsvist fra skærmen, hvor Jens Gaardbo var en respekteret og populær vært på TV2/NYHEDERNE gennem en årrække.
Men de senere år har snarere ført Jens Gaardbo ind på ledelsesopgaver, dels som nyhedschef på TV2, dels som kommunikationsdirektør i medicinalvirksomheden Lundbeck.

Det er de erfaringer, Jens Gaardbo nu har samlet under sin egen paraply. Jens Gaardbo er en meget anvendt foredragsholder inden for ledelseskommunikation, strategisk kommunikation, branding og medier og en rutineret mødeleder og moderator til konferencer og debatmøder.

Journalist er han imidlertid fortsat. Og Jens Gaardbo foredrager også om TV – om alt det, fjernsynet gør ved os og alt det, vi påvirkes af.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jens Gaardbo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send