Mette Bloch foredrag om at være en vinder Mette Bloch holder inspirerende foredrag for ledere og andre beslutningstagere

Mette Bloch

Verdensmester i roning

Mette Bloch er 2 x verdensmester i roning, og så er hun også uddannet indenfor psykoterapi og idræt. Hendes foredrag er altid hyle morsomme og fyldt med en masse erfaringer. Bliv motiveret og forbedre din livskvalitet med Mette Bloch.

Mette Bloch Vindermentalitet

Vind med vilje!

Mette Bloch Vind med Vilje foredragDet hele handler om at få sat sig et mål, og ikke mindst hvilke værktøjer man kan benytte til at nå dem.

Vind med vilje! er et foredrag med Mette Bloch som tager udgangspunkt i eliteidrætten. Her bliver der givet sjove eksempler på hvordan man kan vende hårdt arbejde, til succes. Dette er et foredrag som giver værktøjer til både personligt og organisationsmæssigt brug, det kan være med til at give dig mere kvalitet i hverdagen.

Et foredrag med Mette Bloch er hylende morsomt, og da det ikke er raketvidenskab vil du højst sandsynligt kunne genkende en del af de principper du høre om. Mette Bloch tager udgangspunkt i sine erfaringer indenfor hendes glorværdige rokarriere. Hun fortæller om, hvad hun gjorde, fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det.

Få energien tilbage i dit liv og din organisation, her får du den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

Ved et foredrag med Mette Bloch er der garanti for at der kommer smil og grin frem. Mette Blochs foredrag er altid sjove og så følger der også masser af erfaringer, tips og ikke mindst motivation med. Hendes historier er man ikke i tvivl om at de sidder fast hos publikum, hun møder ofte folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne.

Motiveret eller ruineret?

Mette Bloch Motiveret eller ruineret foredragDet handler om at få menneskers hjerneceller til at yde deres bedste.

Mange mennesker kan stille sig disse spørgsmål - Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? Hvorfor holder en slankekur oftest kun få dage? Hvorfor er det svært at få taget sig sammen til at komme til træning? Hvorfor tænder vi på drama og hvorfor vil vi altid have ret?

I dette foredrag med Mette Bloch bliver der taget udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på. Her bliver der også fortalt om hvordan hjernen reagerer under pres og når der skal tages beslutninger. Publikum vil blive ført igennem situationer som vi alle kender, men måske ikke har tænkt over hvorfor de opstår.

Mette Blochs foredrag er egnet til alle der gerne vil blive klogere på sig selv. Det hele lyder måske meget seriøst, men det er samtidig hylende morsomt. Og her vil man let kunne genkende nogle af de situationer der bliver beskrevet.

I dette foredrag er der samlet en masse viden sammen, der både handler om hvordan hjernen arbejder med eller imod dig. Samt hvordan den påvirker os når vi skal foretage os nogle valg, om det er simple eller komplicerede.

I løbet af dette foredrag vil du få mere indsigt i hvordan din hjerne arbejder. Denne viden vil man kunne benytte sig af i salg, for at påvirke andres valg på en positiv måde. Hvis der skal sparkes et nyt projekt i gang eller en virksomhed har sat sig et nyt mål, så kan dette foredrag også bruges til samarbejde, teams og gruppedynamik.

 

• Ledelse og forandring

- Hvordan holder man fast i forandring for at blive bedre?
- Hvordan undgår man at falde tilbage i den gamle rytme?

• Peptalk

- Foredraget målrettes den aktuelle situation i gruppen så alle går derfra med hænderne over hovedet og en tro på fremtiden.

• Kick-off

- En idé til konferencen, personalemødet, eller kick-off arrangement.


Varighed:
Cirka 1½ time

Av-udstyr:
Cd-afspiller samt trådløs clipsmikrofon v/ over 100 personer

 

 

mMette Bloch - foredrag om at blive en vinder

 

 

Alle kan blive verdensmestre -
nogle finder bare aldrig ud af i hvad...
Citat: Mette Bloch

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mette Bloch - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send