Karin's Squaredance Show

Squaredance i alle afskygninger

Pris Karins Squaredance Show Se de enkelte shows

Karins squaredance show

En hæsblæsende humørperle!

...i form af et forrygende show, som adskiller sig fra næsten al øvrig underholdning ved at aktivere festdeltagerne, så disse bliver centrum.

Til en større eller mindre firma- eller foreningsfest ser programmet ofte således ud: Karin introducerer 8 showdansere i farverige kostumer, som åbner med et par flotte showdanse. Herefter byder Karin festdeltagerne ud på gulvet, hvor hun på mindre end 5 minutter gennemgår nogle få grundtrin. Så bliver der danset sjove og humørfyldte squaredanse i ca. 20-30 min, således at alle får rørt både ben- og lattermusklerne. I mellemtiden har showdanserne skiftet kostumer og er klar til, at Karin introducerer "Grand Finale" med to tempofyldte showdanse.
Pris kr. 7.500 - 8.800 1x45 el. 2x15 min.

 

Karins squaredance show

Forrygende opvisning..

...idet selve showet - uden dans med publikum - er en perle til gågade arrangementer, lang lørdag i butikscentre, tivolipladser, ja, stort set alle festligheder, der gerne vil have en hæsblæsende humørperle på programmet. Varighed 2 x 15 min. indenfor 3 timer. Showdanserne har mange flotte kostumer, så showet kan tilpasses en rig variation af temaer.
Pris: kr. 7.500 - 8.800  1 el. 2 x 15 min.

  

 

The Wild, Wild West

Her starter pigerne med et Country & Western Dance Show, hvorefter Karin inviterer festdeltagerne ud på gulvet til en forrygende gang Square Dance, og Cancan pigerne sætter så et festligt punktum.

Pris: kr. 6800 - 8800  2 x 10 min. el. 1x 30 min.

Karins squaredance show            Karins squaredance show

Pigerne i Karin's Country & Western Dance Show danser tempofyldte showdanse.
 Karin's Cancan piger leverer et flot show - og skal festen være noget helt specielt udklædes nogle af festdeltagerne (fødselaren, brudeparret, direktøren etc.) og instrueres.

Karins squaredance show

Som aktiv underholdning...

...har Karin, uden dansere - kun bevæbnet med mikrofon og musikanlæg - været med til at gøre familiefester, runde fødselsdage m.v. til uforglemmelige oplevelser. Efter en dejlig middag er en festlig gang Square Dance lige det, der skal til for at få gæsterne op af stolene. Alle kan deltage - både unge og voksne unge.

Karin optræder over
hele landet og medbringer
selv musikanlæg.

Mange firmaer og institutioner, der afholder dagkurser på landets hoteller eller "hjemme" i virksomheden, bruger Karin's Square Dance som en festlig og aktiverende afslutning på en "siddende" dag. Karin bestilles ofte som en overraskelse til kursisterne, der efter endt kursusprogram dirigeres til en anden sal eller "hentes" af Karin i fuldt dansekostume og føres til salen, hvor der skal danses. Dette giver en kursusdag en god balance, og kursisterne får en chance for på utvungen måde at komme hinanden nærmere.

Pris: kr. 2500-3500 + transport 1x30-40 min.

Karins squaredance show

Som en ekstra service tilbyder Karin efter forudgående aftale, at medbringe dansere, så ingen behøver at efterlades som "bænkevarmere". Det er sjovest, når alle er med.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Karin's Squaredance Show - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send