Annette Heick

Sprogtalent og sangstjerne

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på musik og underholdning med Annette Heick

Annette Heick datter af Keld og Hilda Heick, men helt sin egen. Solist sangerinde og stort sprogtalent.

Annette har bl.a. lavet et udspil med Søren Sebber, hvor de opfører en Carpenters hyldet pga. af 36. året for Karen Carpenters død.

Annette tegner et smukt og musikalsk portræt af duoen gennem deres talrige hits, som eks. "Mr. Postman/Top of the world/Close to you" m.fl. tilsat spændende fortællinger hentet fra Carpenters' scrapbog. Koncerten følges op af CD indspilning med efterfølgende tourné.

Annette har og laver stadig julekoncerter med Jesper Lundgaard (klik her) og Kim Sjøgren (klik her) og et kor og orkester.

Annette Heick kan opleves i flere musikalske konstellationer med blandt andre grupperne Copyright (klik her) og Festmaskinen (klik her)

Der er fra 40-80 minutters skøn underholdning bestående af kendte klassikere skrevet af Michael Jackson, Dolly Parton, Barry White, CV Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. – og nyere hits fra Brand New Heavies, Bachelor Girl og Norah Jones, som blandes til en farverig cocktail, der også byder på sange fra Grease, samt nogle af Annettes egne numre.

Med Søren Sebber Trio (kendt fra Carøe-band, Amin Jensen show, Cirkus Montebello m.fl.) har Annette i en årrække haft et samarbejde. Repertoiret er ældre men i et moderne design og lidt mere romantisk a la Carpenters, Neil Sedaka, Carol King, Olivia Newton-John. De har optrådt ved både bryllupper, firma-fester og receptioner.

Annette Heick har også et vel udviklet komisk talent, som har været brugt i flere sammenhænge bl.a. i TV-udsendelserne som den japanske journalist Ushi Heiku, var en stor seersucces. Den komiske side gør hun også brug af som konferencier.
Som konferencier er Annette Heick et sproggeni. Hun taler flydende engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.

Annette Heick er nu på 18 år gift med den tidligere køkkenchef i Kongehuset Jesper Vollmer. Sammen driver de et madkoncepthus på Bornholm.

Annette Heick ambassadør for Dansk Folkehjælp
Tv-værten, forfatteren og musikeren Annette Heick bliver nu en del af Dansk Folkehjælps ambassadørkorps. .

Hun vil blandt andet arbejde for socialt udsatte grønlandske børn og i forbindelse med rekruttering af frivillige til organisationen.

Også Dansk Folkehjælps førstehjælpskurser får høj prioritet i hendes indsats som ambassadør. ASF-Dansk Folkehjælp har 50 afdelinger, som omfatter omtrent 3000 frivillige. De sørger for at holde organisationens humanitære og velgørende aktiviteter i gang.

Nationalt arbejder mange frivillige som samaritter-vagter eller med organisationens ferieophold for socialt udsatte mennesker. Andre hjælper til i forbindelse med organisationens arbejde i verdens katastrofeområder. Annette Heick vil sammen med de andre ambassadører gøre sit til at skaffe endnu flere frivillige.

Dansk Folkehjælps ambassadørgruppe består i forvejen af følgende personer:

Tv-vært Camilla Martin, musiker Mike Tramp, direktør i Arbejdernes Landsbank Gert Jonassen, tidligere LO-formand Hans Jensen, salgsdirektør Stig Elling, tv-vært Mai-Britt Vingsøe Andersen, tidligere minister Ole Løvig Simonsen, skuespiller og sanger Kurt Ravn, tv-vært Jakob Kjeldbjerg, dirigent Frans Rasmussen, direktør Christian Have, direktør Ernst Trillingsgaard, tidligere minister Helle Degn og tidligere underdirektør Torben C. Nilsson.

Annette Heick fik hovedrolle i succesmusical

Annette Heick havde i 2011 kæmpe succes i hovedrollen af den danske opsætning af musicalen "Wicked" på Det ny Teater. 
Keld og Hilda Heicks 48-årige datter har efterhånden været i alle afkroge af den danske underholdningsverden, og i 2011 fik hun altså også sit gennembrud på teatret med denne meget krævende hovedrolle.
Siden "Wicked" havde premiere på Broadway i 2003 har den været en stor publikumssucces, og den er blevet sat op i både London, Stuttgart, Osaka, Sydney og nu også København. 

Annette Heick lavede musical sammen med sin far Keld Heick. Annette Heick og hender far Keld Heick  havde premiere i Århus Musikhus og var herefter på landsturne med showet "Nu stopper du far"

Danmarkspremiere For første gang i mere end 31 år trådte far og datter op på scenen sammen. To generationerblev forenet i en teaterkoncert med masser af skøn musik hentet fra syv årtier. Den pæne Keld og hans skrappe datter Annette spillede rollerne som sig selv i en morsom forestilling, der både fortalte en musikalsk og en personlig historie. Det handlede om genhør og gehør. Om fordømmelse og berømmelse. Historien om 2 x Heick bød på klassiske far-datter konflikter og var uhøjtideligt selvironisk. Musikken byd på alt fra rock’n’roll til Grand Prix, fra protestsange til opera, og bandt således historien sammen. Annette og Keld Heick var akkompagneret af et fem personers stort orkester og billeder fra fortiden. Der var plads til nostalgi med et lunt glimt i øjet, da de to generationer krydsede klinger og viste hidtil usete sider af sig selv. Showet høstede mange annerkende roser - og det var mere end fuld berettiget. Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Annette Heick - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send