Revyperler

Sjov, show og satire med Flemming Krøll, Leif Maibom og Flemming

Ring og få et bud på den røde tud i ca. 2 timer


Revyperler - Sjov, show og satire med Flemming Krøll, Leif Maibom og Flemming JensenFlemming Krøll, Leif Maibom og Flemming Jensen

-har i mere end 30 år været en stor del af den danske revyverden, og de tre herrer står for første gang sammen på en scene hvor de har sammensat en slags Revyernes Revy i tre-i-én udgave.

Elegancen kan eventuelt diskuteres - men det kan latteren ikke!
SJOV, SHOW OG SATIRE - med hang til nutiden.

Flemming Krøll har i mere end ét hundeliv været succesfuld direktør for Nykøbing F. Revyen,
Leif Maibom har i endnu flere år garanteret for latteren i Sønderborg Sommer Revy og Flemming Jensen har gennem årene stået bag revyer i Mogenstrup, Hjørring og Tivoli.

En forestilling, der binder landsdelene sammen: Sønderborg, Nykøbing F. og København med Uummannaq på sidelinjen, hvor finder man ellers den slags"

SJOV, SHOW OG SATIRE - med hang til nutiden. De tre herrer har vadet rundt i den danske revyverden forskellige steder, på forskellige tidspunkter - og i forskellige højder - så det er mere tre karrierer inden for revygenren, der leverer stof til forestillingen. Forestillingen viser, hvor vigtigt det er, at vi holder sammen - tre mand frem for en enkelt - men Leif Maibom lægger også vægt på individets ret: Manden, der ikke vil hedde Flemming. Forestillingen er i højere grad lagt an på de tre medvirkende end på selve repertoiret.
Man skal forvente nøjagtigt det, man ville forvente, hvis man skulle ind og se en revy med de tre nævnte herrer. Forskellen er blot, at her bruges kun numre, der har vist, at de virker. Tre revystjerne bruger den danske revy som tag-selv-bord og får ud af mangfoldigheden skabt en menu. Den er meget dansk og den er meget morsom.

Revyperler - Flemming Krøll, Leif Maibom og Flemming Jensen 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Revyperler - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send