Mette Lisby

Stand-up og TV

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Mette Lisby

Mette Lisby standup

Mette Lisby er en af landets allermest talentfulde komikere.

Hendes talent spænder vidt, hvilket blev demonstreret i hendes stærkt anmelderroste filmrolle i "Klinkevals". Hun har glædet og underholdt publikum siden debuten på Dins i 1993.

Som tv-vært på "Linen Ud", i comedy programmet "FC Lisby", på "Go' Morgen Danmark" og som ankerkvinde på "Ugen Der Gak" er Mette Lisby blevet folkeeje. Seerne var da heller ikke i tvivl om hendes kvaliteter på skærmen, da de tre år i træk kårede Mette som Årets TV-Personlighed/Bedste tv-vært.

Kendetegn: Hun er noget så sjældent som en dansk, kvindelig komiker med et show der, trods sin sødme, charme og tilsyneladende lethed, spidder danskernes dobbeltmoral på emner som blandt andet småbørns forældre, heltedyrkelse, fodboldpublikum og kvinders forhold til slankekure og fitness. Mettes historier vækker genkendelse hos publikum, og hun forstår med sin originalitet og sin insisteren på ikke at gå på kompromis at lægge enhver forsamling ned.

Hun stod i 2002, som den første kvinde i Danmark, alene på scenen i en totalt udsolgt turné med sit "One Woman Comedy Show" - et show der entydigt høstede knaldrøde, positive anmelderroser. Showet er siden udkommet på DVD og vist på TV2. Det er også Mette Lisby, der ligger stemme til fisken Dory i mega succesen "Find Nemo", iøvrigt samme rolle som Ellen DeGeneres tog sig af i original versionen.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mette Lisby - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send