Café Kølbert

Uforskammet høflig servering

Pris Café Kølbert kr. 10.000/40.000 1x60 min.

cafe-koelbert-solist-tjener-morsom

cafe-koelbert-solist-tjener-morsom

Danmarks første, største og mest rutinerede serveringsteater.

Café Kølberts originale lejetjenere tager vare på underholdningen til Deres fest.

Lejetjenerne er kendt for deres rappe replik, deres evne til at tryllebinde publikum med en uforlignelig figur, men måske vigtigst af alt: At få salene til at runge af latter.

Gæster udtaler:

"Kære Karen Wulff Lykke.
På vegne af kongreskomitéen for Nordisk Audiologisk Selskabs kongres den 1. juni på Axelborg skal jeg takke for en helt vidunderlig underholdning ved Kafé Kølbert. De herlige tjenere gjorde stor lykke hos alle de nordiske deltagere, som morede sig kongeligt.
Vil du sørge for at formidle denne tak til de medvirkende ”tjenere”.
Med venlig hilsen
Pia Mikkelsen"

"Min kone er aldrig blevet forulempet på en så underholdende måde som af Café Kølbert. Efter at jeg selv en aften har tjenestegjort som lejetjener hos Kølbert, er jeg blevet hemmeligt forelsket i frk. Svennevig."
Med tjenerhilsen,
Jan Stenberg, Verkställande Direktör SAS.

"Tusind tak for sidst. I gav mig og hele mit selskab: familie, naboer og lærerkolleger en aldeles uforglemmelig og morsom oplevelse ved jeres optræden og topprofessionelle underholdning, hvor I på intet tidspunkt overskred nogle grænser. En fantastisk præstation med vidt forskellige typer... Kommentarer og latterudbrud har jeg hørt hver dag den sidste uge. En rigtig stor succes-tak."
Overlærer Møller, Viborg.

"Tænk sig - nu har jeg inviteret disse brovtne og bøvede tjenere med fedtet hår, indlagt à cappella og alt for korte bukser 11 gange for at genere mine gæster og mit personale - og hver gang er de gået alt for tidligt hjem... tjenerne altså.Meget alsidigt og meget afsindigt morsom underholdning på højeste plan... og ditto gear.
P.S. Selv 1400 mennesker i Tyskland på plat- og højtysk klarer Kølberterne!"
Lars Larsen, Jydsk Sengetøjslager.

"Når de gamle stuer fyldes af latter - når selv Adam og Eva i Skovgaard's Paradisbilleder smiler med - da ved vi at Café Kølbert er tilbage på Havreholm Slot med deres fremragende, uforskammede, elegante show. Prægtigere kan det ikke gøres!"
Inge Correll, Havreholm Slot.

"Tusen takk for en uforglemmelig aften dere gav oss i Oslo... Gjesterne begynte inntaket av mat og drikke som spørsmålstegn og endte krumbøyd av latter over desserten. Takket være Deres innsats ble vårt mål om en hyggelig, sosial og stemningsfull middag man sent vil glemme, oppnådd."
Tor Sydnes, Banksjef, DnB Markets, Den norske Bank.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Café Kølbert - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send