Per Pallesen

Komik af karat

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Per Pallesen

Per Pallesen komiker skuespiller vinekspert

Per Pallesen er født 30. April 1942 i Års i Nordjylland.

Efter endt skolegang blev Per Pallesen ansat som sparekasseelev. Det holdt dog ikke længe - lysten til skuespil trak og i 1962 blev han optaget på Aalborg Teaters Elevskole, hvorfra han blev færdiguddannet i 1966.

Siden har, Per Pallesen arbejdet som freelance skuespiller i København. Og han har haft travlt!! Per Pallesen har medvirket i over 30 spillefilm, 130 forskellige teaterforestillinger, 35 revyer, over 250 TV-produktioner og meget andet.

Igennem adskillige år var Per Pallesen drivkraften bag Hjørring Revyerne, hvor hans kendte figur "Mathiesen" blev skabt og hvert år glædede publikum med nye og skæve påfund.

l sommeren '96 valgte Per Pallesen at holde pause fra Hjørring Revyen og i stedet bruge talentet og kræfteme i "Tivoli Show '96". Et brag af et musikalsk show, hvor Per spillede sammen Preben Kristensen, Ann-Mari Max Hansen og Kurt Ravn. Showet blev rost til skyerne -- og lidt til - af samtlige anmeldere.

Per Pallesen skuespiller Mathiesen revyskuespiller sjov mand

Sommeren 2000 var det igen Tivoli Show. Det mest af holdet fra '96 samledes igen for at lave et nyt forrygende show.

På teatersiden bruges vintersæsonen ofte til en gang crazy-komik i forestillingen "Nød i Præstegården", der spilles i november/december. Per Pallesen har også været direktør på Nørrebros Teater.

Per Pallesen er en populær kunstner til diverse firma- og foreningsfester - både som underholder og som konferencier. Han er aldrig bleg for at påtage sig en anderledes eller utraditionel opgave.

Per Pallesen har også en slet skjult lidenskab for vin. Per Pallesen holder derfor gerne foredrag om denne fascinerende drik - (klik her).

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Per Pallesen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send