Peter Langdal

Hvordan man skaber den store oplevelse

Pris Peter Langdal kr. 12.000/17.000,- + transport 1½time

Peter Langdal

Peter Langdal er en af Nordeuropas førende instruktører samt en erfaren foredragsholder.

I et engagerende og underholdende foredrag fortæller Peter Langdal med udgangspunkt i sit snart 25-årige virke som en af Nordeuropas førende instruktører af såvel moderne dramatik, store klassikere, musicals og opera om sine metoder til at skabe den unikke oplevelse.

Med afsæt i sin værktøjskasse indeholdende nogle meget konkrete redskaber til at skabe et kreativt arbejdsmiljø sætter Peter Langdahl fokus på den kollektive styrke, de forskellige roller "samspil" og den kærlige og engagerende ledelse af mennesker, der skal yde det optimale - under nogle ofte meget snævre begrænsninger!

Peter Langdal lavede bl.a. Molieres MISANTROPEN på sit eget teater med Githa Nørby og Bodil Udsen i de bærende roller og SOMMERGÆSTER med bl.a. Sofie Gråbøl, Trine Dyrholm og Nikolai Li Kaas. I Forum skabe ham en fantastisk musicalversion af DEN ENESTE ENE og siden et par pragt-iscenesættelser i det Kongelige Teaters nye operahus i København.

Peter Langdal har arbejdet på alle de store scener i Norden, har vundet et hav af priser for sit virke inden for teaterkunsten og har i de sidste 14 år sammen med Henrik Hartmann været en yderst dynamisk teaterchef på Skandinaviens vel nok mest toneangivende Teater: BETTY NANSEN TEATRET. Peter Langdal havde i øvrigt en enestående verdenstourné med Tom Waits og Robert Wilsons hæderkronede WOYZECK-forestilling.

1.   Kreativ ledelse:
Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale"

Hør bl.a. om hvordan du stimulerer dine medarbejdere optimalt og skaber et lystfuldt arbejdsklima, der summer af engageret spillelyst hos "alle medvirkende", samt hvordan du får det ypperste kreative modspil ud af de økonomiske begrænsninger!

2.   Hvordan det bli'r sjovt at gå på arbejde:
Hvordan skaber I et kreativt miljø?

Hvordan stimulerer I samspillet?
Hvorfra kommer lysten?
Hvordan genvindes selvtilliden og troen på det hele?
Hvordan skabes begejstring og entousiasme?
 
3.   Hvordan man skaber den store oplevelse:
Hvad er forudsætningerne for succes?
Hvordan når du bedst "ud over rampen"?
Hvordan sælger du dit budskab bedst muligt?
Hvordan får du bedst "dit publikum" i tale? 

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et foredrag. Vi står klar til at rådgive. Er du interesseret i foredragsholdere og booking af foredrag helt generelt, anbefaler vi, at du ser nærmere på kategorien "foredrag, hvor du præsenteres for det samlede overblik over de mange muligheder.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Peter Langdal - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send