Søren Gade tidl. forsvarminister Landbrug og fødevarer Foredragsholder Søren Gade tidl. forsvarsminister jægerbogsagen

Søren Gade

Populær ex. minister

Ring til Lykke Music & Events for tilbud på foredrag med tidl. forsvarsminister Søren Gade

Søren Gade gik af som forsvarsminister i februar 2010. I dag er Søren Gade direktør i Landbrug og Fødevarer og stadig en af vore mest populære foredragsholdere.

Søren Gade tidl. forsvarminister Landbrug og fødevarerDet var den meget omtalte sag om udgivelsen af bogen ”Jæger i krig” af jægersoldat Thomas Rathsack, der førte til Søren Gades farvel til dansk politik. Inden da var Søren Gade nævnt som en mulig afløser for statsminister Anders Fog Rasmussen.

Under et af sine besøg i Afghanistan, hilste Søren Gade sammen med hkh. Kronprins Frederik også på Ruth Brik Cristensen i KFUM's soldaterhjem.

Siden har Søren Gade været en af landets mest populære foredragsholdere. Alle hiver i ham, og med lidt held kan man således opleve et foredrag med denne sympatiske og velformulerede vestjyde - Søren Gade.

Søren Gade taler f.eks. om sin baggrund og opvækst – vejen ind i politik – hvordan det var at være minister og tæt på magten.

Om de spændende oplevelser, der også følger med som minister og de kontakter man får, og som Søren Gade i dag nyder godt af.

Søren Gade tidl. forsvarminister Landbrug og fødevarerHvordan man også håndterer de svære beslutninger, som i sidste ende kan betyde døden for andre mennesker. Og hvilken betydning disse har haft for Søren Gade. Ikke mindst Søren Gades tab af sin hustru, sammenholdt med et arbejde som fyldte og som foregik langt fra hjemmet.

Søren Gade kan også have en kommentar til, hvor afgørende netværk er. Kompromis og forhandling spiller ind i jobbet. Hvor vigtig at dialog og accept er der, med de mennesker man omgives af. I dag arbejder Søren Gade som direktør i offentlig organisation, og er stadig en af vore mest efterspurgte foredragsholdere.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Gade - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send