Mikael Kamber foredrag om positiv psykologi

Mikael Kamber

Positiv psykologi

Ring eller mail til Lykkemusic & Events og få et tilbud på et anderledes foredrag med Mikael Kamber.

Vi er bedst når vi er glade

Mikael Kamber foredrag - Vi er bedst, når vi er gladeVær forberedt på en indsprøjtning med både viden, humor og inspiration, når Mikael Kamber fortæller, hvad arbejdsglæde betyder for kulturen og produktiviteten i en virksomhed.

Glæden er også en kæmpe fordel i vores private liv. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har beriget verden med i de senere år.

Mikael Kamber tilretter gerne sit foredrag specifikt efter dine ønsker. Undervejs kan du f.eks. også komme til at lave øvelser, som giver dig mulighed for at mærke og opleve nogle af foredragets vigtigste pointer på dig selv.

Mikael Kamber (født 1967) er journalist, forfatter og vært på TV2 Nyhederne. Han er samtidigt en af de første danskere, der er uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, en af verdens førende kapaciteter inden for feltet.

Mikael Kamber er forfatter til bogen ”Vi er bedst, når vi er glade” og har gennem en årrække holdt talrige foredrag om arbejdsglæde, positiv psykologi, positiv kommunikation og personlige styrker.
Han har også en karriere som topleder bag sig, blandt andet som chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

I dag er Mikael Kamber nyhedsvært på TV2. Samtidigt er han forfatter og en efterspurgt ordstyrer og foredragsholder.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mikael Kamber - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send