Clement Kjersgaard stærk i debat

Clement Kjersgaard

Knivskarp journalist

Clement Kjersgaard er kendt for sin knivskarpe og hurtige stil. Han er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Clement Kjersgaard

Clement kjersgaard kniskarp journalistClement Kjersgaard er studievært, redaktør og så er han en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Clement er særligt kendt for hans adskillige aktualitetsprogrammer og talkshows, blandt andet “Debatten” på DR2.

Clement Kjersgaard er blevet en af de mest fremstående danske journalister - som er kendt for sin hurtige og skarpe stil, som alle han interviewer skal være på vagt for.

Studieliv og karriere
Clement blev som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong - hvorfra han blev student i 1994. Efter dette blev Clement optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste filosofi, politik og økonomi.

Efter hans studieliv grundlagde Clement Kjersgaard i 2002 “RÆSON” som stadig bliver udgivet i dag. Siden 2003 har Clement så været studievært for DR, hvor man har set ham i en lang række tv-programmer, og hvor danskerne har særligt bidt mærke i hans skarpe stil.

Foredrag med Clement Kjersgaard

1 - Trump, USA og Verden

Clement Kjersgaard kendt fra DRDonald Trump er i fuld gang med at forandre USA - og verden. Clement Kjersgaard stiller spørgsmålene: Hvad vil der ske? Hvilke valg står Trump overfor? Hvordan vil USA og resten af verden forholde sig til, at Trump skriver alle spilleregler om?

Clement har arbejdet med amerikansk politik siden 2002, og man har set det i tv-programmer som blandt andet - “Clement i Amerika” og “7 døgn med Trump og Clinton”.

 

 

 

2 - De næste 25 års verdenshistorie

Clement Kjersgaard vil med udgangspunkt i historiens store perspektiv opridse en serie af dilemmaer, som han vurdere vil spille en afgørende rolle for verdens udvikling.

Vil USA forblive en supermagt? Vil Kina ændre verden? Kan EU forsvinde? Hør hvad Clement’s mening er i dette spændende foredrag.

3 - Dansk politik om 10 år

Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Hvordan har politikerne og partierne forandret sig? Og hvor er magten i dag?

Clement stiller skarpe spørgsmål, og fortæller om hvordan dansk politik har ændret sig dramatisk de sidste 10 år.

4 - Journalistikkens fremtid

Clement Kjersgaard skarpe foredragClement Kjersgaard kommer med budskabet - “Enten bliver journalistikken bedre, eller også vil den forsvinde for ikke at blive savnet”. Clement tager udgangspunkt i mediebranchens krise og opridser, hvad han mener er kravene til fremtidens journalistik.

5 - Er demokratiet i krise

Ifølge Clement Kjersgaard så kan ovenstående spørgsmål besvares ganske kort - Ja. Dette foredrag handler om de seneste års dramatiske begivenheder i både dansk, og international politik, og om de “jordskælv”, der venter os.

6 - Dannelse, uddannelse og demokrati

I dette foredrag giver Clement Kjersgaard svare på spørgsmålet: “Hvad er - i den fremtid, der allerede er begyndt - de holdbare bud på dannelse, uddannelse og demokrati i en dansk kontekst?”.

Clement Kjersgaard er kendt fra

- Vi ses hos Clement (2014-2016)

- Hos Clement (2012-2013)

- Clement Søndag (2011-2012)

- Debatten (2010-2016)

- RÆSON (2002-2018)Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Clement Kjersgaard - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send