Anne Dorte Michelsen viser hvordan man skriver en god sang Anne Dorte Michelsen holder musikalsk foredrag

Anne Dorte Michelsen

Der er altid en sang

Ring eller mail for tilbud på foredrag med Tøsedrengenes populære sangerinde Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen - Tøsedrengene

Der er altid en sang

Et foredrag med Tøsedrengenes populære sangerinde Anne Dorte Michelsen. 

Sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen fortæller om sin sangskrivning, tankerne, følelserne og oplevelserne bag. Anekdoter fra karrierens mange og meget forskellige nedslag fra Tøsedrengene til solikarrieren. Fra eventyret i Japan, samarbejdet med Billy Cross, den alvorlige leg med husmødrene i Venter på far og kærligheden til salmerne og de danske sange.

Sidst genså og hørte danskerne Anne Dorte Michelsens i TV programmet Toppen er poppen, hvor andre kunstnere tolkede hendes sange. Det blev en demonstration af kraften og dybden i en sangskrivning, der på samme tid er i øjenhøjde og går i dybden.  

Anne Dorte Michelsen (61år)

Anne Dorte Michelsen musikalsk foredrag der er altid en sangbegyndte at spille klaver, allerede da hun var 5 år gammel. Folkeskolen (Århus Friskole) fik stor betydning for Anne Dortes musikalske udvikling ved hjælp af og dans, trommer og sang. Hun skrev sin første sang, som 9-årige. Anne Dorte Michelsen fortsatte som 16-årig på Det Frie Gymnasium i København. Her var det navne som bl.a. Paul Simon, Janis Ian, James Taylor og Carole King, der var hendes inspiration som sangskriver. I 1977 plade-debuterede Anne Dorte Michelsen som sanger/sangskriver med nummeret ”Hjemme i Århus.”

I 1980 resulterede Anne Dorte Michelsens samarbejde med Henrik Stanley Møller, at Tøsedrengene bragede igennem med mega hittet ”Sig du kan li’ mig”, hvor Anne Dorte sang duet med Henrik. Dette samarbejde blev en af de mest vellykkede alliancer i dansk popmusik. Anne Dorte og Tøsedrengene gav os, de udødelige klassikere som ”Drop dine løgne”, ”Ud under åben himmel”, ”En lykkelig familie”, ”Indianer”, ”Pas på dine blå øjne” og ”Vi var engang så tæt”.

Anne Dorte Michelsen sangskriver og foredragsholderSiden er det gået slag i slag for Anne Dorte Michelsen. I midten af 90’erne var hun med til at danne den satiriske og yderst humoristiske pigegruppe ”Venter på Far”. Enhver kvinde – og selvransagende mand, danner straks kendte billeder for sine øjne, når man hører de 4 quinner giver hits som ”Der er altid noget at gøre for en husmor”, ”Vi elsker Magasin” og ”Vi kan li’ at ha’ noget vi kan rive i” fra ”Venter på Far”s succes album ”Vupti” der udkom i 1994. Jo vi har alle noget fra Anne Dorte Michelsen i vor glade musikalske rygsæk.

Anne Dorte Michelsen vil med sit foredrag, nu gerne lukke dig ind i hendes univers og dele glæde, tanker, musikalske og lyriske oplevelser her i 2019 og i tiden frem over.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anne Dorte Michelsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Anne Dorte Michelsen

Klik på det enkelte foto og download

Foto Anne Dorte Michelsen   Pressefoto af sangerinde Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen fra Tøsedrengene foto