Mikkel Beha - Vi skal altid tale ordentligt til hinanden Mikkel Beha Erichsen - Go morgen Danmark - rejseforedrag - Søn af Troels Kløvedal Med kurs mod fjerne kyster - Hvaler i Atlanten på vej mod Grand Canaria Kurs mod fjerne kyster - Sejlbåden Havanna renses i bunden

Mikkel Beha Erichsen rejseforedrag

Til søs med Mikkel

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af foredrag med Mikkel Beha Erichsen Med kurs mod fjerne kyster

Mikkel Beha Erichsen - Rejseforedrag

Til søs med Mikkel

- booking af rejseforedrag med Mikkel Beha.

Mikkel Beha Erichsen med sin far Troels KløvedalDet er bestemt ikke tang der er i hovedet på Mikkel Beha Erichsen Erichsen, men der burde nok løbe saltvand i hans årer. Mikkel Beha Erichsen nøjes med lidt bølger i håret, når han tager ud og fortæller engageret og indlevende om sine spændende rejser primært til søs over hele verden. Mikkel Beha Erichsen er blevet udnævnt til kommende arvtager efter sin far Troels Kløvedal, som en af Danmarks bedste foredragsholder.

Blot ½ år gammel startede Mikkel Beha Erichsens karriere, som sømand og ”opdagelsesrejsende” i 1967 på sin fars skib Nordkaperen. Allerede som 6 årig havde Mikkel Beha Erichsen sit første dyk med iltflaske sammen med Troels Kløvedal. I dag har Mikkel Beha Erichsen kurs mod fjerne kyster i sit eget skib S/Y Havanna. Nu er det så ikke med sin far Kløvedal, men med sin dejlige kone Marian Midé og deres tre sønner Emil, Theis og Alfred.

Mikkel Beha Erichsen har de sidste 33 år været i den danske medieverden, både radio og TV. Det hele tog sin start på Danmarks Radio børne- og ungdomsafdeling (DR B&U). Med sin nysgerrighed og arbejdsomme gåpåmod fik Mikkel Beha Erichsen produceret forskellige prisbelønnede dokumentarprogrammer. Dette førte så Mikkel Beha Erichsen videre til TV2, hvor han bl.a. blev både redaktionschef og TV2-redaktør. Mikkel Beha Erichsen har også været rundt om Tv-serier som Robinson og flere på Discovery. Mikkel Beha Erichsen blev for alvor en kendt og populær TV-vært på TV2 ”Go’aften Danmark” og ”Go’morgen Danmark”.

Mikkel Beha Erichsen Kurs mod Fjerne KysterI disse populære programmer kan Mikkel Beha Erichsen ej heller skjule sin store interesse for sejlads og eventyr. Man kan ligefrem se hvordan Mikkel Beha Erichsens ansigt lyser op, så snart han lugter saltvand og fjerne kyster. Mikkel Beha Erichsen har opnået stor popularitet i Go’morgen- og Go’aften Danmark bl.a. på sin venlige og positive fremtoning, og hans naturlige anlæg ved at vise en oprigtig interesse for de mennesker, han interviewer i disse programmer. Mikkel Beha Erichsens ønske om vand og oplevelser, har også bevirket at han bor med familien på en husbåd i København.

Video med Mikkel Beha:

Når Mikkel Beha Erichsen kan rives væk fra TV-studiet eller det gode skib Havanna, tager han gerne ud og holder sine efterspurgte foredrag.

Til søs med Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen har rejst over hele verden. Først med sin far Troels Kløvedal og kollektivet på Norkaperen. Herefter rejste Mikkel Beha Erichsen som TV-reporter og producer, sidenhen er det så med sine egne børn og kone på Havanna. Så Mikkel Beha Erichsen medbringer oplevelser fra enhver afkrog af kontinenterne og de 7 verdenshave. Et rejseforedrag med Mikkel Beha Erichsen, er derfor en anderledes rejse ud i den altid spændende og anderledes verden, vi alle drømmer om.

Med kurs mod fjerne kyster. Havanna renses i bunden

Men som altid ”flytter nissen med”. Mikkel Beha Erichsen fortæller derfor også levende om, de dagligdags udfordringer, der altid følger os. F.eks. det at have sine børn, store som små, med på flere måneders rejse. Ud og opleve helt anderledes levevis, skolegang, religion, sæder og skikke. Her er villa, Volvo og vovhund skiftet ud med køje, storsejl og fiskestang. Man skal stadig have plads, tid og evnen til at få en dagligdag til at fungere for alle.

Til gengæld er dette livets skole på gyngende grund, hvor Mikkel Beha Erichsen levende trækker publikum med ind i en helt forunderlig verden af fantastiske oplevelser, fremmed kulturer og spændende folkeslag. Publikum kan ikke undgå at mærke verdens store vingesus, når Mikkel Beha Erichsen med gåpåmod og engagement får drømmene til at gå i opfyldelse.

Mikkel Beha Erichsen, har sejlerbagagen fyldt med farvestrålende billeder fra de blå oceanerne både over og under vandlinjen, samt udvalgte klip fra den kendte TV-serie ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha Erichsen drejer også bagbord over bag om kameralinsen, og fortæller om noget af det, man ikke lige får at se, når vi sidder hjemme i lænestolen foran TV.

På den 3 års lange sejltur jorden rundt, hvor man optog serien "Kurs mod fjerne kyster", var det Mikkels sønner Emil og Theis, der sejlede hele turen. Emil var skipper og Theis "maskinmester" på det gode skib Havana. Nu tager Emil også ud at holder foredrag.

 

Tal ordentlig

Mikkel Beha Erichsen. Talt ordentligt - også når du dykker– foredrag med Mikkel Beha Erichsen om kommunikation

Mikkel Beha Erichsen har i kraft af sit arbejde og sin opvækst i kollektiver bragt ham i kontakt med mange forskellige samfundslag i dagens Danmark. Dette har udviklet Mikkel Beha Erichsens evne til at komme ind på livet af folk og skabe tillid og trygge rammer for en konstruktiv samtale. Mikkel Beha Erichsen har lavet interview med flere tusinde mennesker og fået dem til at åbne sig og fortælle, hvad der ligger dem på sinde.

Mikkel Beha Erichsen giver både gode og dårlige/forkerte eksempler på hvordan man kommunikerer med hinanden. Dette gælder alt lige fra gadens børn, den vestjyske fisker, over den hardcore rocker, til statsministre eller feterede popstjerne og celeberties. Folk der f.eks. kan være krukket, generte eller provokerende, og være i deres livs sorg eller glæde.

Hvordan skabes en fælles forståelse om forløbet af et interview. Hvordan får man en person til åbne sig og fortælle, føle sig tryg, og især: Hvordan bliver man en god lytter, og hvor går grænsen mellem at blive personlig og privat snagende?

Mikkel Beha Erichsen giver også instruktive og levende eksempler, hvorledes vort kropsprog har indflydelse på samtalens forløb og resultat. Flere andre praktiske faktorer end kropsproget har også indflydelse på, hvorledes man vinder personens fortrolighed og får dem til at åbne op og fortælle, hvad de har på hjertet. Med disse redskaber kan Mikkel Beha Erichsen få det bedste frem i folk. Mikkel Beha Erichsen viser disse teknikker i praksis, ved at inviterer nogle af tilhørerne på scenen og lave et interview med dem.

Så et foredrag med Mikkel Beha Erichsen kan også være andet end rejselystens vingesus på de store oceaner i både med- og modvind.

Med Mikkel Behas rejseforedrag:
"Til søs med Mikkel"
- går det ikke helt skævt!

Det går aldrig helt skævt med Kurs mod fjerne kyster


Kunderne skriver om foredrag med Mikkel Beha:

Hej Karen,
Bedre sent end aldrig…. 
Vi havde en fantastisk god aften med en meget energifyldt Mikkel Beha, som bare leverede varen. Vores medlemmer har responderet med stor positivitet. Mikkel var værd at vente på.

Mange hilsner
Tine - Business Danmark


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mikkel Beha Erichsen rejseforedrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Mikkel Beha

Klik på foto og download i fuld størrelse.

Pressefoto2 af Mikkel Beha Erichsen Foto med Mikkel Beha