Thyra Frank booking af foredrag

Thyra Frank

Kvinden vi alle kan lære noget af

 Ring til Lykke Music & Events for tilbus på Thyra Frank

Thyra Frank har sine meningers mod og gjort det, som mange andre drømmer om.

 

Thyra Frank booking af foredragThyra Frank har tilegnet sig magt som hun har agt. Dette sagt på en god og positiv måde. Hun slog sit navn fast og blev kendt i 2008, da hun blev kåret som ”Årets Alle tiders Kvinde” og men hun nu var i gang blev det også lige til ”Ridder af Dannebrog”.

Thyra Frank var leder af en mindre plejehjem i København, hvor hun gik sine egne veje. Hun er ikke bureaukrat, men praktikker med hjertet på rette sted og en empati og medmenneskelig forståelse samt en rigtig god portion humor. Thyra Frank drev plejehjemmet til ansattes, pårørende og især beboernes udtalte tilfredshed.

Thyra Frank drak ikke beboerne fulde, men oplevede det livsbekræftende i et godt glas rødvin, en snaps eller Bailey til kaffen. Det bekræfter også kun Thyra Franks filosofi om "retten til en værdig alderdom" og troen på "et liv før døden". Og så tog Thyra Frank også lige beboerne med på en årlig charterferie.

Et foredrag med Thyra Frank er altid en stor oplevelse. Enhver vil får noget med sig hjem.

Med til sine tilhørere har Thyra Frank et arsenal af anekdoter fra den virkelige verden. Plejehjemsleder Thyra Frank danner et billedet af en kvinde, som har opnået stor omtale og opmærksomhed på helt basale værdier, som f.eks. at møde sine medmennesker med respekt, ydmyghed og værdighed.

Plejehjemsleder Thyra Frank mener at man aldrig skal behandle andre ringere, end man selv vil behandles. Thyra Frank blev i 2008 kåret til Ridder af Dannebrog. Gennem 24 år har hun været forstander på Plejehjemmet Lotte i København. Opmærksomheden skyldes ikke mindst de imponerende resultater, som plejehjemmet leverer.

Baileys til kaffen

Få år efter Thyra Franks ankomst til hjemmet var sygefraværet blandt personalet reduceret fra 15 procent til 4 procent, og status for 2009 var et sygefravær på 2 procent, hvilket er helt uhørt hos personalet på plejehjem. Thyra Frank pointerer glæden i hverdagen med god mad, faste sangaftener, Baileys til kaffen og de årlige fælles charterudflugter som en væsentlig del af plejehjemmets succes. Med det lave sygefravær blandt personalet skal de aldrig ringe efter vikarkorps. Disse sparede udgifter spiser, drikker, rejser og ryger de for. De har det så sjovt, så beboerne slet ikke gider kradse af, lyder det kontant og med et glimt i øjet fra Thyra Frank.

Thyra Frank booking af foredragIkke en institution

Thyra Frank fortæller også om, hvordan hun sammen med personalet arbejdede på at gøre plejehjemmet Lotte til et hjem i stedet for en institution. Thyra Frank fortæller også at for at skabe en mere hyggelig stemning blev alle de ansattes uniformer brændt af, så man i stedet møder op i sit private tøj. Beboerne har også faste pladser i spisestue og opholdsstue, som de fleste har det i deres eget hjem. Der er faste arrangementer om aftenen for at sikre mere naturlige sovetider, og personalerummet er lukket af, så de ansatte i stedet drikker deres kaffe sammen med beboerne. Så vi spiser sammen, sidder sammen og hygger sammen, alt det vi kan, siger Thyra Frank

Regeltyranniet

Thyra Franks helt store kæphest er en kamp mod det stigende regeltyranni og bureaukrati. Thyra Frank fortæller blandt andet om mødet med den samme emsige kvinde fra embedslægeinstitutionen gennem flere år. Næsen op og mundvigene ned, som Thyra Frank beskriver hende. Kvinden havde som sin fornemste opgave at finde fejl, og hun brugte timer på at kontrollere, om beboernes piller var organiseret korrekt. Thyra Frank sagde til hende, at hvis hun havde så god tid, så var der noget andet, hun hellere måtte hjælpe med.

Thyra Frank booking af foredragThyra Frank fortæller også gerne om en kollega, hun havde fundet på et plejehjem i Jelling, som hun lystigt skrev af efter, når der skulle udfyldes APV (Arbejdspladsvurdering) eller andre rapporter. Thyra Frank siger at de i Jelling har lavet den flotteste APV på tre måneder. Det tog Thyra Frank to-en-halv time at skrive af. Thyra Franks budskab i modstanden mod bureaukratiet og overflødigt papirarbejde fremføres kort og enkelt:
- Mens vi skal bruge tid på at skrive om kvalitet på en computer, så falder den ude i afdelingen, fordi vi ikke er der, siger Thyra Frank.


Det siger kunderne om et foredrag med Thyra Frank:

Hej Lykke
Jeg vil bare sige at den aften vi havde med Thyra Frank var SÅ god, at vi sent vil glemme den....
Hun fortalte så levende at hun næsten selv var ved at glemme klokken.
Vi havde en fantastisk aften, og vi har fået en rigtig god tilbagemelding fra tilhørere...
Så alt i alt en super-aften

Venlig hilsen
Grete Jensen
Diabetes-foreningen i Billund


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Thyra Frank - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send