Bjørn og Johnny

To generationer under samme hat - far og søn

Ring til Lykkemusic for et tilbud på booking af Bjørn og Johnny / Far og Søn

Her har du booking af Danmarks populæreste solistpar nemlig Far og Søn - Bjørn og Johnny.

Bjørn og Johnny er også Far og søn. De spiller i h.h.v. Bjørn & Okay og KandisFar og Søn - Bjørn og Johnny er både sammen og hver for sig blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.

Bjørn Hansen er jo som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 30 år har været blandt de populæreste dansktop orkestre herhjemme med et hav af pladeudgivelser bag sig og et kæmpestort trofast publikum, som har fuldt de fire musikalske herrer år efter år ved et utal af totalt udsolgte arrangementer over det ganske land.

Johnny Hansen, som er kapelmester for sit band KANDIS, er godt på vej til at gøre sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansktopmusik herhjemme med et rekordstort pladesalg på samtlige af deres titler - hvor de har modtaget guldplader for samtlige og adskillige platin plader for det enorme store pladesalg. KANDIS oplever også i disse år en fantastisk popularitet på totalt udsolgte koncerter overalt, hvor de kommer på deres uendelige turné.

Bjørn og Johnny er far og Søn. Spiller i h.h.v. Bjørn & Okay og Kandis

Men selv om både Far og Søn - Bjørn og Johnny hver for sig har travlt med deres respektive orkestre er der også tid til et supergodt musikalsk samarbejde mellem far & søn. Det startede for sjov midt i 90’erne, - hvor de begge gik med tanken om at udgive et fælles CD-album - det blev så til en kanonplade med titlen "KUN FOR SJOV", som de modtog en flot guldplade for, med et salg på over 25.000 enheder. Samtidig blev det også starten på et samarbejde hvor de to populære dansktopdrenge tager ud og underholder som solister overalt i det danske land til de forskellige byfester, messer og lign. - med masser af festlig underholdning og ikke mindst masser af gode hits fra BJØRN & JOHNNY.

Far og Søn - Bjørn og Johnny har i den grad taget publikum med storm - for overalt hvor de optræder er der totalt udsolgt med et rekordstort publikumsbesøg gang efter gang, så derfor bliver der ofte sendt bud efter de to gæve vestjyder, som er ude at optræde sammen over 100 gange om året.

Den store succes med det første album "Kun for sjov" - blev i 1997 fulgt op af endnu et album "Gode Ben". Og gode ben er netop hvad Bjørn & Johnny har - også i publikums smag - for dette album blev en kæmpesucces og en suveræn nr. l på Danmarks Radios DANSK-TOPPEN 1997 - listen over årets populæreste sange. En utrolig flot præstation af BJØRN & JOHNNY, som helt klart vidner om deres enorme popularitet. Så glæd dig til at møde Danmarks populæreste solistpar:

Far og Søn - Bjørn og Johnny.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bjørn og Johnny - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send