Leif Fabricius

Vestjydsk uforfalsket humor

Leif Fabricius - En meget anvendt foredragsholder. Yndlingsemnet er humor og specialet er jysk lune.

Speciale i jysk lune

Leif Fabricius vestjysk underholdning når det er bedstLeif Fabricius behøver næppe nogen præsentation, specielt ikke for folk inden for det sydvestjyske sprogområde. Leif har tilegnet sig mange titler, heraf: Revyskuespiller, entertainer, visesanger, tekstforfatter, klummeskribent og foredragsholder.

Leif Fabricius har været leder af Esbjerg revyen "Tobaksruller". Han har været med til at starte revyen, og har desuden været leder af den i otte år. I 2001 blev Leif kåret som årets revyforfatter, og så har han også været manden bag ordene til Karl Ejnar - den driftige booker fra Borris. Udover dette har Leif Fabricius også været tekst leverandør til Finn Nørbygaard, samt også skrevet flere sangtekster til gruppen TØRFISK.

Leif Fabricius er en meget anvendt foredragsholder. Yndlingsemne er humor og speciale i jysk lune.

Foredrag med Leif Fabricius

En sund sjæl i et sølle skrog
Normalt hedder det “En sund sjæl i et sundt legeme”, men vi kommer vist ikke udenom at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger. Der findes ingen medicin imod det… og dog! Ifølge Leif Fabricius, så er et positivt livssyn og en sund humoristisk sans, en glimrende modgift, som Leif forsøger at sprøjte ind i sine sagesløse tilhørere.

Jysk lune & lune jyder
Leif Fabricius kommer rundt omkring i det vestjyske kultur-landskab, og her besøger han specielt den egn, der hedder vestjysk humor. Leif betragter altid tilværelsen fra vest mod øst, og det bliver den bestemt ikke kedeligere af. Mange af hans tekster er på godt gammelt vestjysk. Her forsøger han med sit gamle mundheld, at forklare at vi alle er jyder for Vorherre, samt at føre bevis for, at det nok i virkeligheden er jyderne, der er guds udvalgte folk..

En god kombination af show- og tekstmand, gør at Leif Fabricius altid har mulighed for at kunne tilpasse sine shows.

Leif Fabricius leverer shows som er velegnet til enhver firmafest - hvis man altså ikke har noget imod, at det bliver sjovt.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Leif Fabricius - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send