Danser med Drenge

Sig du ka' li' mig

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning med Danser med Drenge

Koncert med Danser med Drenge

Danser med Drenge Philippa BulginDet er musik og nærværd ud over alle grænser. Danser med Drenge er stadig et af tidens store navne. Du kommer til koncert med alle de kendte hits, som du vil synge med på og danse inderligt til. Danser med Drenge har et stort og trofast publikum, nok mest i den modne alder, men også de unge viser en sund lydhørighed for musikken. Dette beviser blot kvaliteten i Danser med Drenges musik. Derfor er en koncert med Danser med Drenge også altid en stor musikalsk oplevelse.

"Det er befriende med et poporkester, der VIL noget med deres tekster."

Dette standpunkt er Danser med Drenges mange trofaste fans uden tvivl enige i. Gennem bandets 26 år lange karriere har Danser med Drenge produceret myriader af hits, som publikum kender udenad og synger med på ved koncerterne:
Hvor længe vil du ydmyge dig? - Er der nogen i himlen? - Grib chancen - Rejs dig op & kom videre - Kære
lillesøster - Kolde hjerter - En dejlig morgen - Tag godt imod ham - Aldrig undvære dig

Klaus Kjellerup & Philippa Bulgin startede Danser med Drenge på resterne af Klaus Kjellerup Band i 1990.
Danser med Drenge var på turne med 8 medlemmer - bl.a. Philippa Bulgin and Stanley. Den dårlige økonomi tvang dog Klaus Kjellerup til at opgive projektet. Deres CD havde solgt ca. 3.000 eksemplarer - og det var ikke nogen mega-succes. Der var nærmest tale om den fiasko. Men selv om publikum ikke stømmede i stort antal til Klaus Kjellerup Band's koncerter havde de nogen meget prominente fans, som overværede et par af bandets koncerter - nemlig fodboldspillerne Peter Schmeichel & Kim Christofte.
Så gik Kjellerup & Bulgin igang med at skrive & indspille sange til det, der senere skulle blive Danser med Drenge. Økonomisk klarede de sig i den periode med reklame-musik opgaver - bl.a. for Kellogg's.

I sommeren 1991 modtog Danser med Drenge det ene ydmygende afslag efter det andet fra stort set alle danske pladeselskaber på et bånd med seks numre - skrevet af Kjellerup & Stanley - bl.a. det senere hit, "Hvorlænge vil du ydmyge dig". Plade-direktørerne mente bl.a., at musik kun ville sælge i Danmark, hvis teksten var på engelsk. Interessant synspunkt. Kun det daværende Pladecompagniet (nu SONY) viste lidt interesse, men selskabets direktør, Jan Degner mente, at musikken burde være mere gennemarbejdet.

Klaus Kjellerup & Philippa Bulgin besluttede så at tage Jesper Mejlvang, (tidl. One-Two) i gruppen på keyboards, for at få ham til at hjælpe med at shine musikken lidt op. Disse tre arbejdede så videre med musikken, som blev sendt til pladeselskaberne i foråret 1992 med en ny runde ydmygende afslag til følge. (Som straf gik flere af disse pladeselskaber konkurs kort efter, bl.a. Replay Records). DAnser med Drenges eneste opmuntring var, at Jan Degner, Pladecompagniet stadig ikke var helt afvisende. De lavede herefter på opfordring en ny sang, "Kolde Hjerter", og omsider overgav Pladecompagniet sig. Danser med Drenge fejrede aftalen med et lille glas champagne samtidig med at det danske fodboldlandshold kvalificerede sig til EM-finalen (på en stor indsats af deres to fans, Schmeichel & Christofte). Pladekontrakten blev underskrevet 16. september. 

danser-med-drenge-toesedrengene-booking

Bandet - stadig uden navn - gik i studiet december 1992 - i februar 1993 var de 11 sange klare til det første udspil "Danser med Drenge". Under indspilningerne udlovede Pladekompagniets direktør Jan Degner en kasse fin rødvin til den af musikerne i studiet, der kunne komme op med et godt navn til bandet. Nu er Degner iøvrigt ikke en mand, om hvem man kan sige, at han lader 10-ørerne rulle. For at slippe for dette erklærede han da også med det samme, at han havde selv fundet på navnet: Danser med Drenge. Efter at have tygget lidt på dette, accepterede de - og Degner beholdt sin rødvin. I marts udsendtes "Hvorlænge vil du ydmyge dig" på single, som i løbet af de følgende 3 måneder blev en rimelig stort radio-hit, både på P3 og på lokalradioerne - og så kørte toget. Danser med Drenges 1. CD har til dato solgt over 200.000 eksemplarer (pr. april 2000).

 Se video med Danser med Drenge:

Nu har Danser med Drenge så eksisteret i 26 år - i lyst og nød og på godt og ondt - men dog heldigvis langt mest på godt. Der har altid været fuld fart på hele vejen. Der har selvfølgelig også været dramaer og gang i sagerne omkring Danser med Drenge. Det har hele vejen været skønt og en kæmpe oplevelse. Og så har Danser med Drenge naturligvis Danmarks bedste publikum ... !

Danser med Drenge udsendte derfor et festfyrværkeri af et album, nemlig en jubilæums-DVD indeholdende to fantastiske koncerter - Skanderborg og Greve 08 - plus mange gamle TV-optagelser & videoer fra deres mærkelige og sjove karriere. 

Danser med Drenge på turne i 2015:

Med deres nye album "Det handler om penge" i ryggen tager Danser med Drenge på følgende forårstur i 2015:

10. april: Torvehallerne i Vejle
11. april: Fermaten Herning
17. april: Tobakken i Esbjerg
18. april: Frederikssund Hallen
24. april: Kulturværftet i Helsingør
25. april: Portalen i Greve
30. april: Døllefjelde-Musse Marked
01. maj: Ringsted Kongrescenter
08. maj: Nordkraft i Ålborg
09. maj: Godset i Kolding
13. maj: Magasinet i Odense
15. maj: Elværket i Holbæk
16. maj: Train I Århus

PS: Alle deres koncerter på denne tur er som vaneligt i 2 sæt med rygepauseSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Danser med Drenge - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send