Monique

Charmerende sangerinde

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Monique

- enten som solist, ned orkester eller som foredragsholder

Monique underholdning og foredrag

MoniqueMonique er født på Frederiksberg den 16. februar 1966 og døbt Monique Spartalis.

Moniques musikalske karriere startede tidligt, da hun som 4-årig proklamerede, at hun ville være Hollywoodstjerne! Hvad det indebar var hun vist ikke helt klar over selv, men kærligheden til sangen og musikken var uomtvistelig. Et kærlighedsforhold der for hver dag der går, bliver dybere og dybere og mere nuanceret.

Moniques albums kan bedst karakteriseres som en raffineret blanding af pop, soul, disco og R&B. Hvor de to første albums primært har hovedvægten på det poppede, er "The Woman For You" mere soul og R&B-inspireret.

Udover sangen har Monique også prøvet kræfter med skuespillet. Hun var med i opsæt-ningen af "Atlantis" på Østre Gasværk, "Hair" på Betty Nansen Teatret samt "Rocky Horror Show" på Nørrebros Teater.

Monique har derudover holdt foredrag om "Musik og livskvalitet", og kan endvidere skrive titler som tv-værtinde og konfrencier på visitkortet.

MoniqueDuoen

I forbindelse med en TV-produktion, opstod denne duo ret tilfældigt, da Monique og Søren efter endt arbejde omkring et flygel, finder ud af, at de faktisk holder af de samme sange fra deres, nå ja, ungdomsår. Søren foreslår om de dog ikke skal berige de små cafeer og lignende med et repertiore bestående af romantiske, velskrevne sange. Her adskillige jobs senere, finder Monique og Søren det også rimeligt, at disse sange skal nedfældes på et audiomedie. Som sagt, så gjort. Vi håber, at også du må nyde sangene og mindes, forhåbentligt noget rart, fra en tid hvor en sang kunne holde mere end en må ned, og solbriller havde et noget andet design, end det vi kender i dag. Må også du blive draget ind i dette kærlighedsunivers.

Gospel
Man bliver let om hjertet, berørt, glad og fuld af energi, når Monique & Vocal Factory trykker den af med alt fra negro spirituals, de traditionelle gospelnumre, til den mere contem-porary og jazzede gospel.

Vocal Factory består af 10 sangglade mennesker der synger "så Gud må sig forbarme" med en livsglæde og entusiasme der bare må opleves.

Julegospel
Den søde juletid bliver fejret på behørig vis, med x-mas carrols, og julesalmer, der alle er med til og bringe os tættere på julens bud-skab og i den rette stemning. Lad julefreden sænke sig og lad os juleråhygge.

Bands
Monique har i mere end ti år fremstået som en af de mest karakteristiske sangerinder på den danske pop og soul scene.

Du kan opleve hende live med to forskellige bandkonstellationer: Monique Band og Moniques Disco Diva Express.

Monique Band
Der bliver både spillet ballader til hjertet og svedig danse-soul til fødderne, når Monique står på scenen med sit band.

Repertoiret består af det bedste fra Moniques tre soloalbums " både dybfølte "under-huden-ballader" og hurtige dansenumre, krydret med en række numre fra de mange andre produk-tioner, hun har deltaget på.

Moniques Disco Diva Express
Monique har nu endelig lavet et partyband med udgangspunkt i soul- og discoklassikere fra før verden gik af lave, spillet i opdaterede versioner af de bedste musikere. Med Moniques vedkommende og kompetente vokal i front, er projektet Disco Diva Express oplagt til alle firma- og privatfester, hvor dansegulvet ikke skal stå stille!

Alle de bedste gamle disco- og soulklassikere tages så overbevisende under behandling, at man nærmest efterlades med det indtryk, at det var Monique selv og ikke Donna Summer, Aretha Franklin, Gloria Gaynor og Diana Ross, der stod for de originale indspilninger.

Check hende og hendes bands ud, hvis du vil have en musikalsk oplevelse!

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Monique - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send