Zindy Laursen

Cut'N'Move og de andre goe gamle

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på

Zindy Laursen

Breaking News: Cut'N'Move er samlet igen

Et af Danmarks største navne er genopstået - Cut'N'Move. Zindy Lauersen og Zipp var som Cut' N' Move Danmarks første og ubetinget største Dance Music extravagance navn. Cut'N'Move er på scenen i oroginalbesætning.

Alt er klappet og klart til at genoptage de store hits.

Cut'N'Move er indbegrebet af ikke mindre end 5 danske grammyer, Guldplader i Tyskland, Nr. 1 hit i Australien, World Music Award og 1½ million plader langet over disken. Sådan kunne vi blive ved. Her er virkelig tale om en nyhed.

 

 

 

 

Zindy LaursenReach Out er titlen på Zindy Laursens seneste CD

Ventetiden har været lang men nu er en af Danmarks absolut bedste sangerinder endelig tilbage. Efter kæmpesuccesen med albummet Zindy Kuku Boogaloo, der solgte næsten 100.000 ex. er Zindy Laursen nu klar med et helt nyt solo album "Reach Out", der i den grad har været værd at vente på.

Zindy Laursen har selv skrevet to af numrene på albummet inkl. førstesinglen "Crying Days Are Over", som er en super duet i soul-pop a la motown stil, hvor Zindy sætter gang i festen med Andy Roda, der som Zindy også bor i New York.   Den storslåede ballade "Still In Love With You" er også Zindys egen komposition, hvor man uvilkårligt får associationer til både Celine, Whitney og Mariah med den fabelagtige vokale præstation Zindy leverer.

Motown-soul klassikere som "Build Me Up Buttercup", "Shake Your Tail Feather", "I Wish" og ti-telnummeret "Reach Out (I'll Be There)" m.fl. får helt nyt liv fremført med Zindys suveræne klang og lækre fraseringer. På "It Takes Two" hvor Zindy Laursen synger duet med James Sampson, må man ba-re lade sig imponere over den vokale kraft de sammen præsterer.

Zindy Laursen er på hele albummet bakket op af supermusikerne fra Boogaloo-tiden Lars Danielsson (bas), Claes Antonsen (trommer), Søren Runge (keyboard), Jens Runge (guitar), Jakob Andersen (per-cussion), blæsere arrangeret af Nis Toxværd og korsangere fra New York. Mange af numrene er indspillet live i studiet og giver albummet en fantastisk intens og stærk atmosfære.

Jens Runge og Søren Runge har drejet på produktionsknapperne og Peter Iversen er executive producer på "Reach Out".

Zindy Laursen optræder gerne med bands som Copy Right, Festmaskinen, FendersThe Antonelli Orchestra

Zindy LaursenZindy Laursen er født og opvokset i Svendborg som resultatet af en frugtbar romance mellem hendes danske mor og en amerikansk Vietnam-soldat i Australien. Zindy Laursen startede sin musikalske karriere som 15-årig i ungdoms-skoleorkesteret ”Audi-ens”.  Som 18-årig var hun forsanger og komponist i sit eget orkester, ”Smallstars”.

I 1992 fik hun sin tv-debut i Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun sammen med Jan Par-ber opnåede en fornem andenplads. Det gav efterspørgsel på Zindys specielle soul-stemme. Samme år blev hun indlemmet som frontfigur i hitgruppen Cut ’n’ Move.
Med hende som medlem lå bandet på Top 10 i Tyskland og som nummer ét over det meste af verden med hittet ”Give it up”. Bandet solgte over en million plader. Det efterfølgende album med hittet ”I'm Alive” blev en tilsvarende succes. Efterfølgende turnerede Cut ’n’ Move over hele verden, fra Tyskland til Australien.

I 1995 opløstes Cut ’n’ Move, og Zindy prøvede kræfter med teateret. Hun medvirkede i musicalen ”Hair” på Betty Nansen Teateret, både i København og siden i Paris.

I 1998 udsendte Zindy sit første soloalbum, som blev udgivet i 1998. Debutalbummet ”Zindy” blev en stor succes i Danmark. Førstesinglen ”Round n Round” lå nummer ét i 8 uger på Radio Airplay Charten, og andensinglen fra albummet holdt førerpladsen på samme liste i 6 uger.

Bagefter gik hun i gang med at spille teater igen. Denne gang i rollen som den onde lille røverpige i ”Snedronningen” på Østre Gasværk. Og senere i forestillingen ”RENT”, hvor Zindy spillede den lesbiske advokat Joanne.

I 2001 kom Zindy Laursen med i det nye tv-show ”Venner for livet”, hvori hun sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo udgjorde gruppen Zindy Kuku Boogaloo. Showet blev en kæmpesucces og opnåede et seertal på 1,5 mio. Programmet blev kåret som ”Årets Underholdningsshow”, ikke mindst takket være den musikalske profil. I september samme år udgav Zindy Kuku Boogaloo en cd med sangene fra showet. Cd'en solgte i næsten 100.000 eksemplarer!

Zindy Laursen – album diskografi:

”Peace, Love & Harmony” (1993) EMI-Medley
”The Sound of Now” (1995) EMI-Medley
”Into the Zone 91-96” (1996) EMI-Medley
”Zindy Kuku Boogaloo” (2001) CMC
”Too Hot For TV” (2002) Sony
”Zindy” (1998) EMI-Medley
”Reach Out” (2004) CMC

zindy-lauersen-laursen-kuku-boogaloo-solist-sangerinde-bookingZindy Kuku Boogaloo med Friends Forever er venner for livet.

En blanding af den kendte Motown- og Supremes-lyd fra 60'erne og mere moderne indslag som funk og en vis rap-attitude. Sådan er stilen i bandet Zindy Kuku Boogaloo - stjerneholdet bag en af de senere års største succeser i dansk tv, "Venner for livet", som lader sangen og musikken og dansen fortsætte på deres første album, "Zindy Kuku Boogaloo". Her findes først og fremmest singlehittet "Friends Forever" (kendingsmelodien fra tv-programmet) plus endnu en selvskrevet træffer, gruppens egen kendingsmelodi, "The Boogaloo", samt 12 af bandets egne favoritter i den kendte, støt stampede Motown-tradition, men i personlige udgaver, takket være bandet og forsangerne Zindy Laursen og Kuku Agami.

Bag Zindy Kuku Boogaloo gemmer sig ikke bare Zindy og Kuku, men også flere af landets mest efterspurgte musikere: Trommeslageren Claes Antonsen, guitaristen Jens Runge, bassisten Lars Danielsson og keyboardspilleren Søren Runge, der til sammen har spillet sammen med og bag det meste af den danske rock- og popscene, blandt mange, mange andre Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og Erann DD. Sammen har de fire musikere igennem længere tid jammet på Park Café i København og en af aftenerne med Zindy Laursen og Kuku Agami, satte en større idé sig i gang hos gruppens igangsætter, Claes Antonsen, der sammen med de øvrige netop var blevet håndplukkede stjerner til "Venner for livet":

Hvorfor ikke spille på, at programmet handler meget om minder og fortid - og så give den alt, hvad den kan tage i 60'er-stil, ikke bare ved at gå rundt i tøj anno cirka 1967, men også spille hits fra dengang"

Som sagt, så gjort - og det få sekunder korte tema, som gruppen havde skrevet, blev ikke bare til et helt nummer, men et vaskeægte radiohit, satte for alvor fokus på Zindy Kuku Boogaloo, der allerede har skabt sig ikke så lidt af en soulniche i et land, som faktisk er mere begejstret for soul end man måske skulle tro - Danmark er for eksempel et af de få lande, hvor Andrew Strong og The Commitments har fået succes (og bliver ved med at have succes) med sin soulstil fra filmen "The Commitments".

zindy-lauersen-laursen-kuku-boogaloo-solist-sangerinde-bookingSoul af den ædleste Motown- og Supremes-aftapning flyder da også i gamle hits som Supremes' "Stop In The Name of Love", Ike & Tina Turners klassiker "Nutbush City Limits" for slet ikke at tale om træffere af blivende værdi som "Ain't No Mountain High Enough", "If You Don't Know Me By Now" og "Ain't Nothing Like The Real Thing".

Og som Zindy Kuku Boogaloo fremhæver som argument for deres versioner af de kendte numre: Det kan godt være, at andre har indspillet "Stop in the Name of Love", men aldrig med moderne rap-elementer. Under ét mener Zindy Kuku Boogaloo, at have skabt en ægte partyplade, fyldt med sang- og dansevenlige elementer. Og hvis frontfigurerne, Zindy Laursen og Kuku Agami skulle ringe mere end én klokke i lytternes bevidsthed, så er det bestemt ingen tilfældighed.

For det er gået stærkt for Zindy, siden hun i 1992 fik sin debut i Dansk Melodi Grand Prix med "Sket igen", men ellers vil hun være kendt fra det verdensberømte band Cut'n Move (dem med hits som "Get Serious" og "Give It Up"), og de senere år har hun koncentreret sig om ikke bare en solokarriere, men også sit eget pladeselskab, Popgirl Productions.

Rapperen Kuku Agami (lillebror til en anden kendt rapper, Al Agami) er også godt på vej frem, efter at han har lagt stemme til blandt andet "You Are My Only Love", fra alle tiders største danske filmsucces, "Den eneste ene", ligesom Kuku sammen med sine brødre Al og Joseph indgår i rapgruppen Al Agami & The Agony Brothers, der har optrådt på Roskilde Festival. I øvrigt er alle brødrene prinser i den afrikanske stat Lado, hvor deres far er konge.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Zindy Laursen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send