Flemming Krøll revyskuespiller stand up komiker underholder visesanger Thorbjørn med scooterstøvler

Flemming Krøll

Thorbjørn i scooterstøvler

Pris Flemming Krøll kr. 18.000,-/20.000,- 1x40 min.

 flemming-kroell-thorbjoern-scooterstoevler-revyFlemming Krøll blev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalske venner.

Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/CD med bl. a Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Flemming Krøll  har lavet er med hans kendte revyfigur “Thorbjørn med scooterstøvlerne, den gæve nordjyde fra Pandrup.

Flemming Krøll har spillet teater/musical på bLa. Amagerscenen, ABC teatret, Susanne Theils teater Gentofte scenen og Folketeatret. Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F.revyen der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år.

Ti år senere, i 1995, begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet revyen, og samitidig sommerens bedste anmeldelser.

flemming-kroell-thorbjoern-scooterstoevler-revyflemming-kroell-thorbjoern-scooterstoevler-revyFlemming Krøll er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt, skrige af grin, når "Thorbjørn er på skitur i Norge” eller til “Trucker-træff" i Esbjerg, eller han synger revyvisen om de forsvundne WC kummeknopper. Sidste store hit på Krøll’s lange liste er TV avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade gæstearbejder Achmed.

Flemming Krøll’s optræden kan efter ønske være seriøs med visesang eller hylende morsom med en blanding af Stand-up, Thorbjørn, sjove revyviser og monologer.

Flemming Krøll laver også gerne sit inspirerende foredrag "Fra kokkeelev til revydirektør". Eller en hel viseaften med 2x45 min. med viser fra alle lag.
GOD FORNØJELSE!!


Kunderne skriver om Flemming Krøll:

Til Jens Lykke!

Fredag den 3. februar afviklede VUC Storstrøm et personalearrangement i forbindelse med indvielse af et nyt byggeri i Nykøbing F. I arrangementet deltog bestyrelse, ledelse og lærere. Flemming Krøll var engageret til at levere underholdning i en pause i spisningen. Det har været en meget positiv oplevelse at engagere Flemming Krøll.
Allerede i god tid inden arrangementet var jeg i kontakt med Flemming, og vi aftalte en række praktiske ting i forbindelse med hans optræden. Jeg har oplevet Flemming Krøll som meget professionel og optaget af, at bidrage til at VUC Storstrøms festarrangement blev vellykket. Flemming Krøll optrådte godt og vel en time med et bredt sammensat repertoire, der spændte over visesang, monologer med nogle af hans kendte figurer og sang til Big Band musik. Variationen medførte, at der var noget for enhver smag, og reaktionerne efter hans optræden var meget positive.
Mange hilsner til dig og til Flemming Krøll.
Venlig hilsen Niels Henriksen Direktør VUC Storstrøm


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flemming Krøll - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send