Sukkerchok 3 seje sild

Sukkerchok

3 Vilde tøser, som aldrig går sukkerkolde

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Sukkerchok

Sukkerchok holder pause!

Efter næsten 3 år på landevejen og mere end 400 jobs, har de 3 piger i Sukkerchok, Malene, Kat og Simone valgt at holde en pause på ubestemt tid.

Pigerne har nydt deres tid i den populære gruppe, hvor de har spillet over 400 koncerter landet over, samt deltaget i diverse tv programmer og shows.

 "Vi har haft nogle fantastiske og lærerige år sammen, men har brug for en pause i Sukkerchok og glæder os nu, til at tage imod nye spændende udfordringer."

 

Velkommen til det nye ansigt i Sukkerchok!

Sukkerchok 3 seje sildSangen ”Kæmper for kærlighed” var det sidste vi hørte til SUKKERCHOK i forbindelse med deres deltagelse ved Melodi Grand Prix 2010. Lige efter grandprixet sagde sukkerchok farvel til Inez, den mørkhårede del af gruppen. Imens har Sukkerchok indtil de fandt en permanent afløser ”lånt” den super seje sangsild Ditte Marie. Hun er blandt andet kendt som den altid festlige frontfigur i kopi-bandet ”Le Freak”.

I TV2s Go' morgen Danmark kunne seerne følge med i en mindre talent-konkurrence. 50 konkurrenter blev barberet ned til tre, der om morgenen stod med nerverne helt udenpå tøjet, da Kat og Malene fra Sukkerchok afslørede, hvem af de tre finalister, der blev det nye medlem af Sukkerchok

Vinderen blev Simone Cameron på 23 år, der til daglig er stylist og makeupartist og kalder sig '100 pct. ren og skær poppige'. - Jeg ville virkelig virkelig ønske, at min kære mormor kunne se mig nu, sagde Si-mone med henvisning til hendes nyligt afdøde mormor Etta Cameron og en klump i halsen på størrelse med en vandmelon. Den chokolade-farvede skønhed på blot 165 cm optrådte allerede samme aften med hendes nye band-kammerater, direkte i Go' aften Danmark og Tivoli, hvor de præsenterede den nye single ”De 1000 drømmes nat” - Det tilkhørende album udkom i oktober 2010.

Sukkerchok startede med en sang; en sang der var så sjov og sexet, at den krævede noget helt specielt. Den skumle bagmand; Sukkerfar gik på jagt efter nogle helt specielle piger. Efter lang tids søgen og via mange omveje dukkede de 3 helt rigtige op og Sukkerchok var en realitet. Sangen der krævede noget helt specielt var debutsinglen ”HVOR SOM HELST – NÅR SOM HELST”, som blandt andet blev en lande-plage pga. Paradise Hotel, hvor sangen var titelsang!

Sukkerchok 3 seje sildInden da, deltog SUKKERCHOK i det danske Melodi Grand Prix 2009 med sangen ”Det det”, og pigerne sluttede på en flot 3. plads. Sukkerchok optrådte i 2009 til 125 koncerter og arrangementer landet over.

SUKKERCHOK’’ debutalbum har solgt guld og singlen ”HVOR SOM HELST – NÅR SOM HELST” har solgt platin og nærmer sig dbl. platin!

SUKKERCHOK laver pop, der kan danses og grines til!

SUKKERCHOK er en eksplosion af energi, som aldrig går sukkerkold!

Ditte Marie Agergaard Kristensen
Ditte Marie en den ny professionelle sangerinde i SUKKERCHOK

Ditte Marie har været forsanger i Le Freak siden oktober 2007.
Hun er bandets lille disco-prinsesse, med alt hvad det indebærer af glimmer, glæde og glimt i øjet. Her er hun vant til at være i front og bære showet igennem for publikum i alle aldre.

Ditte Marie læser Æstetik og Kultur ved Århus universitet, en uddannelse der peger i mange retninger, men noget tyder på at Ditte Marie kommer til at beskæftige sig med formidlingen af musik for både store og små. Når hun ikke spiller med Le Freak, så er hun med i projektet ”Stjernefrø”,
der søger at giver børn en god oplevelse med musik. Endvidere kan man også finde disco-prinsessen forklædt som 80er chick med bandet Zig Zag og tæt på stjernerne med Poplic. Herudover svirrer der rygter om en fortid som akrobat på hesteryg og popstjerne i Tyskland...

Ditte klar til at vise hvad hun kan sammen med de 2 andre Sukkerchok-piger Malene & Kat ….

SUKKERCHOK fortsætter i studiet for at indspille de næste singler, som allerede udgives her i foråret og som fortsætter den festlige og poppede stil som bandet med succes optrådte med ved ikke mindre end 125 koncerter i 2009

Det er tid til at tøserne vinder, mete Kat, Inez og Malene, som var tilbage i Dansk Melodi Grand Prix på et wildcard. Men pigerne kom desværre ikke mellem finalisterne.
Sukkerchok deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2010 med sangen "Kæmper for kærlighed", skrevet af Lasse Lindorff, Martin M. Larsson og Lise Cabble (som også stod bag 'Det' det'), efter at de var blevet inviteret med på et såkaldt wildcard

Det hele startede med en sang; en sang der var så sjov og sexet, at den krævede noget helt specielt. Den skumle bagmand; Sukkerfar gik på jagt efter nogle helt specielle piger. Efter lang tids søgen og via mange omveje dukkende de 3 helt rigtige op: Inez, Kat og Malene. Hvis man er så heldig at møde dem, vil man ikke være i tvivl om, hvad der menes og hvorfor de kalder sig Sukkerchok og ikke Sukkersjok eller Sukkersjov!

Sangen der krævede noget helt specielt er debutsinglen ”HVOR SOM HELST – NÅR SOM HELST”, der samtidig er titelsang til den femte omgang af reality showet Paradise Hotel på TV3, der rullede over skærmen fra februar 2009. Sangen blev en stor succes; den solgte guld, og lå 26 uger på den danske single-hitliste, med en fjerdeplads som den højeste placering.

Efterfølgende deltog Sukkerchok i Dansk Melodi Grand Prix 2009 med sangen, "Det' det", der er skrevet og komponeret af Mogens Binderup, Lasse Lindorff og Lise Cabble.

Sukkerchok udgav i maj 2009 deres debutalbum, som bl.a. indeholder sangene "Hvor som helst - når som helst", der samtidigt er albummets titel, samt "Det' det". Albummet røg ind som nr. 5 på den danske album-hitliste, og solgte til guld.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sukkerchok - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send