Funkarella

Danmarks lækreste coverband

Pris Funkarella kr. 12.000/15.000,- 2x45 min.

Funkarella

Funkarella er en rigtig festmaskine!

Deres opgave er at fylde et swingende dansegulv til bristepunktet. Det gør bandet med alle de klassiske hits, der har været en tur gennem Funkarellas funkfilter.

Du får numre med Robbie Williams, Moloko, Sneakers, Jamiroquai, Doobie brothers, The Doors, Otis Redding, Aretha Franklin, Sneakers, The Beatles, Gloria Gaynor, Marvin Gaye, Robbie Williams, Scissor Sisters, Ray-Dee-Ohh, Stevie Wonder og mange mange andre. Spilleglæden, musikalsk leg og improvisation gør koncerterne til en meget levende og anderledes oplevelse for publikum. I Funkarellas versioner, er det aldrig til at vide hvor musikken tager os hen. Et er dog sikkert. Funkarella skaber altid den ultimative feststemning.

Funkarella

Funkarella er et ungt fremadstormende partyband. Funkarella har valgt at spille de gængse partynumre i mere funky og overraskende udgaver med sans for detaljer og ikke mindst spilleglæde.

Funkarella kan også lave en komplet festpakke, hvor der er alt i lyd, lys, scene og disc jockey. Funkarella er sexet, funky og glad musik, når du har brug for det.

 

 

 

Kunderne siger om Funkarella:

Hej Karen

Det var simpelthen en super oplevelse og Funkarella gjorde det helt fantastisk. Vi dansede og dansede og de spillede så fortræffeligt. Jeg er altid lidt spændt i starten af første sæt – det er alfa og omega til sådan en fest, om bandet fungerer, og det gjorde de til fulde. Vi var meget, meget begejstrede, og de var så søde og imødekommende.

Hils endelig og sig tak.

Jeg vender gladelig tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen
Anette Waldstrøm Direktionssekretær Bascon A/SSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Funkarella - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send