Henrik Qvortrup Politisk foredrag spin spinddoktor Henrik Qvortrup Politisk foredrag spin spinddoktor

Henrik Qvortrup politik journalist tv2

Politisk TV2 journalist

Foredrag med Henrik Qvortrup politisk kommentator og journalist ved TV2

Henrik Qvortrup booking af foredrag politisk journalist TV2

Henrik Qvortrup er meget mere end spinddoktoren for Anders Fogh Rasmussen, chefredaktøren på Se og Hør og alt hvad det medfører.

 

Henrik Qvortrup Politisk foredrag spin spinddoktorHenrik Qvortrup har altid været i orkanens øje mere eller mindre. Med sin ofte skarpe pen, er Henrik Qvortrup en af landets mest citerede journalister. F.eks. var han manden bag en meget omstridt biografi om tidl. statsminister Poul Nyrup Rasmussen. 

Et foredrag med Henrik Qvortrup er således altid åbenhjertig og ligefrem, hvor hans meget store kendskab til bl.a. den politiske verden, giver publikum et noget anderledes indblik i livet bag Christiansborgs tykke mure. Selv om Henrik Qvortrup nu kan fremføre sin egen holdning og viden, er han altid loyal over for sine kilder. Naturligvis har Henrik Qvortrup kendskab til fortroligheder, som han holder for sig selv.

Henrik Qvortrup startede sin journalistiske løbebane som politisk reporter på Berlingske Tidende, Jyllands Posten og Ekstra Bladet.  Han var også en tur omkring chefredaktionen på B.T. Dette bragte ham efterfølgende ind som spinddoktor for daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen. Herefter var Henrik Qvortrup så chefredaktør på Se & Hør i næsten 7 år. Dette var en ganske anden verden end den politiske, og i særdeleshed et møde med landets mest kendte på godt og ondt.  Siden kom Henrik Qvortrup tilbage i ”vante folder” som politisk kommentator på TV2. I april 2014 forlod Henrik Qvortrup TV2, pga den meget omtalte sag om mulige brug af ulovlige oplysninger om kendte og kongeliges kreditkort-transaktioner. I november samme år, udgav Henrik Qvortrup biografien "Q", hvor han bl.a. også fortæller om denne opsigtsvækkende sag. Sagen med Henrik Qvortrup og SE og Hør om "tys-tys kilden" har også givet et ekstra emne i Henriks foredragsrække.  Henrik Qvortrup er censor ved Danmarks Journalisthøjskole, og han har undervist på Københavns Universitet i politisk kommunikation.

Ud over et spændende og indsigtsfuldt foredrag, er Henrik Qvortrup også en efterspurgt ordstyrer og moderator, som med kyndig og fast hånd kan lede slagets gang. Henrik Qvortrup tilpasser gerne sit foredrag efter arrangørens ønske, og har flg. emner:

Fra spindoktor til sladderkonge – og tilbage til dansk politik.
Et underholdende foredrag om nogle markante jobskift inden for journalistikken. En tour de force gennem politik, sladder, kongehus og kontant journalistik.

Spin
Hvem bestemmer på Christiansborg. Er det politikerne? Journalisterne? Vælgerne? Eller spindoktorerne?

Kommunikation og gennemslagskraft
Om betydningen af at kalde en spade for en spade.

Dansk politik - her og nu
Få en professionel analyse af den politiske situation – fra en mand der havde sin daglig gang på Christiansborg.

Da fortiden pludselig var i telefonen - om SE og HØR-sagen
Hvordan er det at blive væltet omkuld af tidens største medie-tsunami. En personlig beretning om fra én dag til en anden, at se sin professionelle tilværelse vendt på hovedet.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Henrik Qvortrup politik journalist tv2 - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send