Mogensen og Kristiansen politiske kommentatorer moderatorer foredrag oplægsholdere

Mogensen og Kristiansen

Politisk analyse, debat moderatorer

Ring til Lykke Music og få den politisk korrekte pris på Mogensen og Kristiansen

mogensen og kristiansen politisk debatMOGENSEN og KRISTIANSEN er:

Politisk debat.
Knivskarpe analyser.
Moderatorer.
Ordstyrer og foredrag.

Mogensen og Kristiansen er også kendt for deres indlæg på TV2 News. Mogensen og Kristiansen politiske spindoktorer.

Mogensen og Kristiansen laver altid knivskarpe analyser af dansk politik. Mogensen og Kristiansen har som tidl. spindoktorer et indgående kendskab til det politiske liv - også det bag facaden.

Mogensen og Kristiansen er hver for sig eller som det ukuelige makkerpar, de perfekte debatører eller ordstyrer for enhver erhvervspolitisk konference eller sammenkomst.

Mogensen og Kristiansen kan sætte sig ind i kompliceret politisk stof og forklare det på en enkel og billedlig måde, så enhver forstår meningen.

Kom en tur rundt i det politiske landskab med to af Danmarks skarpeste politiske kommentatorer.

Vi kender alle sammen det dynamiske makkerpar Peter Mogensen og Michael Kristiansen fra Tirsdagsanalysen på TV 2 News, der formår at gøre kompliceret politisk stof enkelt og nærværende.

Tilsammen har de et unikt indblik i dansk politik. 

Mogensen har en fortid som ministersekretær i Lykketofts finansministerium og som sekretariatschef for statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Mogensen har derfor også en række åbnings- og nytårstaler på samvittigheden.

Kristiansen er tidligere pressechef og særlig rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen. Han er manden bag statsministerens ugentlige pressemøder og en af de allerførste herhjemme til at påtage sig titlen som ‘spindoktor’. 

Både Mogensen og Kristiansen arbejder i dag i det private erhvervsliv, men har stadig fingeren på den politiske puls og indsigt i magtens maskinrum.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mogensen og Kristiansen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send