Safri Duo

Slagtøj der flytter noget i os alle

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud

safri-duo-solist-booking Nærmere ord om dette verdensnavn er vel overflødig, men at de har hittet på mange af verdens lister, bør vel nævnes. Disse to viruoser er bare så fantastiske, at man næppe kan følge deres tempo, der er helt unikt.

Overraskelsen var enorm for de fleste, da to af landets højt estimerede klassiske musikere i den internationalt anerkendte slagtøjsduo, Safri Duo, sprang ud som percussive popmusikere med sigtekornet stillet skarpt imod dance- og klubmiljøerne i år 2000.

Det må være enhver arrangørs drøm, at præsentere Safri Duo ved et arrangement. De to virtuoser er jo oprindeligt klassikere, men tonen og rytmen har fået helt nye dimensioner - og så steg et kæmpe publikum på vognen. Der er fart på Safri Duo.

Historien om Safri Duo starter i 1977. Her mødte de hinanden som nye musikere i Tivoli Garden. Som studerende på musikonservatoriet dannede de Safri Duo i 1988.

I hænderne på Safri Duo kan alt blive til musik. Uffe og Morten ved meget præcis, hvor de rent musikalsk har hinanden. Ja de har kendt hinanden lige siden de som små drenge mødtes i Tivoli-Garden. Dengang ønskede Morten at spille trompet og Uffe saxofon. Men netop dette år havde garden mere brug for trommeslagere. Således blev deres skæbne beseglet.

Senere søgte de begge optagelse på konservatoriet. Her holdt begge fast ved slagtøjet. Første gang de optrådte live var i efteråret 1988 i konservatoriets koncertsal. Herefter er det kun gået fremad i en konstant søgen efter nye mål og steder at spille. Deres indlysende originalitet spredte sig hurtig som en steppebrand over hele kloden. Indtil nu har dette ført Safri Duo til de mest prestigefyldte scener som Opera House i Sydney, Carnegie Hall i New York City og Royal Albert Hall i London. Scener ganske få danske kunstnere har optrådt på.

Med deres store hits og albums som på verdensplan har solgt i millionklassen er de to percussionister, programmører og komponister, Uffe Savery og Morten Friis, klar til endnu engang at overraske deres publikum.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Safri Duo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send