Casper Christensen

Casper er ikke langt fra Las Vegas eller KLOVN

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Casper Christensen

Casper Christensen - andet end Klovn

Casper Christensen Danmarks største stand-upperCasper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på den her hjemme ukendte stand-up genre, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper, og han var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme.

Kendetegn: Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet senest med Zulu seermagneten "Langt fra Las Vegas", men åbenlyst også med nu klassiske "Mandrilaftalen".

Bonus: Casper Christensen er den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier, der kan gøre ethvert arrangement - stort som småt - helt uforglemmeligt. Casper har blandt andet været konferecier til "Zulu Awards" og "Danish Music Awards" samt "Zulu Rocks" sammen med kollegaen Frank Hvam.

Casper lavede sammen med Frank Hvam en ny sitcom, der skulle følge efter succesen "Langt fra Las Vegas" på TV 2 Zulu. Det blev til en af Dansk største succeser med serien KLOVN.

I 1994 blev han hele Danmarks Casper Christensen, da han gjorde 'Husk lige Tandbørsten' til den største seersucces i DRs historie.

Det hæsblæsende show gav lynhurtigt hele landet tandbørstefeber, og placerede Casper på toppen af ønskelisten hos både TV- seere og ugeblade.

Tandbørsten gav Casper frie hænder på DR, og sammen med makkeren Lars Hjortshøj fabrikerede han de ustyrlige show 'Safari', der med sin absurde komik og uforudsigelige udsendelser blev en kultsucces, som lagde flokke af fans til Caspers i forvejen store tilhængerskare.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Casper Christensen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send