Mette Blomsterberg sukkertoppen og meget mere Mette Blomsterberg se hende i aktion via Lykke Music

Mette Blomsterberg

Den store bagedyst

Mette Blomsterberg er konditor, hun er særligt kendt for sin medvirkende i diverse tv-programmer som f.eks. Den Store Bagedyst. Hendes passion for det søde kan man rigtigt se igennem hendes foredrag og spændende arrangementer.

Velkommen til det søde liv

Mette Blomsterberg passioneret foredrag via Lykke MusicMette Blomsterberg er hele Danmarks yndlings konditor. Hun er bl.a. kendt for en lang række af tv-programmer og bøger. Hendes passion for det søde, samt dets skønhed har været med til at inspirere mange danskere til at kaste sig ud i bage- og konditorfaget.

Mette Blomsterbergs passion kan man se overalt hvor hun er, og det er bestemt noget hun viser frem til hendes foredrag og arrangementer. Masser af personlighed, tips og tricks og underholdning er noget af det som Mette Blomsterberg medbringer til sådanne arrangementer. Samtidig vil hun have tæt kontakt med publikum, da det er vigtigt for hende at det er en afslappet men inspirerende oplevelse for publikum.

Når det hele handler om det søde liv, så skal der selvfølgelig også være noget sødt. Ved Mette Blomsterbergs foredrag sørger hun for at der vil være en lille sød smagsprøve til publikum, på den måde får hun rigtig sat punktum ved sine foredrag. Der er selvfølgelig også tid til autografer og billeder, så man kan huske denne fantastisk inspirerende oplevelse endnu bedre.


Foredrag og andre arrangementer

Mette Blomsterberg byder dig velkommen ind i det søde liv via Lykke MusicMød Mette Blomsterberg & mærk hendes passion
“Hvor der er vilje, er der vej” Dette citat kan man næsten tage ud fra Mette Blomsterberg. Hun har en overbevisning om er intet er umuligt, hvis man blot har viljen. Dette har været med til at brandet Blomsterbergs, er nået dertil hvor det er i dag. Hårdt arbejde, slid, glæde og kærlighed til faget er noget der har hjulpet Mette Blomsterberg dertil hvor hun er. Her vil publikum få Mette Blomsterbergs helt egen historie om hendes erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund.

Masser af humor, ærlighed, inspiration og information er noget af det som Mette Blomsterberg tager med sig til dette foredrag. Her afsluttes med et sødt punktum, samt “Meet’n’Greet” hvor deltagerne kan få autografer og billeder med Mette Blomsterberg.

Blomsterbergs søde kursus
Dette er et kursus for dig der vil opleve en lidt anderledes kagepyntning, end bare dem til familiefødselsdage. Her vil Mette Blomsterberg være med til at instruerer kursister i f.eks. kagepyntning, og hvad der nu skal til for at løse efterfølgende opgave. Her vil være tips og tricks, samt information om hvilke råvarer der benyttes til de forskellige processer.

Under dette hyggelige arrangement vil der også være mulighed for at opretholde ens konkurrencegen, da deltagerne deles op i teams hvorefter de skal løse dagens opgave. Mette Blomsterberg vil være til rådighed under hele arrangementet for at skabe en underholdende og uforglemmelig oplevelse for deltagerne. Igen sørger Mette Blomsterberg for at være tæt sammen med de deltagende, da arrangementet slutter med “Meet’n’Greet” hvor de deltagende kan få autografer og billeder.

Blomsterbergs intensive Kagedemo
Blomsterbergs intensive kagedemo er en kage demonstration af Mette Blomsterberg, hvor hun vil kreere noget sødt. Her vil hun også fortælle om sin passion for sit arbejde, og dele ud af gode ideer og tricks til det inspirerede publikum.

Mette Blomsterberg kan selvfølgelig ikke lave noget lækkert, uden at publikum får en smagsprøve. Derfor afsluttes dette arrangement med at Mette Blomsterberg uddeler små smagsprøver på det søde som hun har kreeret. Mette Blomsterberg vil også stå klar bagefter til at signere autografer og få taget billeder.


Mette Blomsterbergs søde karriere

Mette Blomsterberg spændende foredrag og arrangementer via Lykke MusicMette Blomsterberg ved hvad hun snakker om når hun taler om sit fag, hun startede sin karriere da hun blev udlært konditor i Kransekagehuset i København i 1990. Derefter var hun chefkonditor på den Kongelige skydebane Sølyst. Fra 1995 var hun forpagter af “Ny Carlsberg Glyptotekets café” og har i 2011 fået sin egen butik i København. I 2014 fik Mette Blomsterberg sin egen café og konditori i Kongens Lyngby. Derudover har hun været med i en lang række tv-programmer og udgivet et antal af bøger.


Bibliografi

- Politikens bog om dessert, 2005.

- Forelsket i det søde liv, 2010.

- Blomsterbergs søde sager, 2011.

- Blomsterbergs Lækkerier, 2011.

- Kongerigets Kager, 2011.

- Blomsterbergs Jul, 2012.

- Blomsterbergs skønne klassikere, 2013.

- Blomsterbergs Bedste, 2016.

- Blomsterbergs Småt og godt, 2017.

Tv-programmer

- Det søde liv, premiere januar 2010.

- Det søde sommerliv, premiere sommer 2010.

- Det søde liv - Jul, premiere julen 2010.

- Kongerigets Kager, premiere august 2011.

- Price og Blomsterberg, premiere december 2011.

- Den store bagedyst 2012, premiere august 2012.

- Den store bagedyst 2013, premiere august 2013.

- Vild med dans, sæson 10, premiere september 2013.

- Den store bagedyst 2014, premiere august 2014.

- Sukkertoppen, premiere 2017.



Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mette Blomsterberg - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send