Pure Voices - barbershop harmony

Uforlignelig sang

Barbershop - flerstemmig sang med helt unikke harmonier serveret på festlig underholdende vis.
4 friske modne mænd med mange kvaliteter laver et stemningsfuldt indslag, der skaber livsglæde og succes.

Ikke hver gang - men hver eneste gang

Barbershop harmonier til et festligt indslag


Barbershop sang med Pure VoicesPure Voices - en af landets bedste barbershop-kvartetter, der er dannet af tidligere sangere i Herning Drengekor.

Pure Voices har eksisteret i 25 år. De 4 drenge - nu modne mænd er alle opvokset i "Hedens hovedstad" - Herning. Ja et par af dem mødtes faktisk ved deres fødsel på sygehusets fødegang.

Pure Voices har blandt andet sunget for HKH Dronning Margrethe, men gør nu mest ved private fester, firma-receptioner, og hvor der er ønske om et anderledes frisk og modent indslag. De har således en refenceliste der strækker sig over flere hundrede engagementer og altid med stående apllaus.

Pure Voices tilpasser gerne deres store repertoire til situationen. Det er dog altid sange vi alle kan nynne, synge og klappe med på. Deres vidunderlige harmonier krydres ofte med en frisk og vedkommende bemærkning, så publikum føler sig godt og muntret engageret i sangen.

Med Pure Voices, går du aldrig galt i byen, når publikum skal overraskes. Prøv det og kom selv i den "rette stemning"

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Pure Voices - barbershop harmony - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send