Kim Schwartz

En sanger med hjertet på rette sted

Pris Kim Schwartz kr. 15.000/18.000 2x20 min.

Kim Schwartz

Siger du Køge Torv må du også sige Kim Schwartz, men Kim er langt mere end "Køge Torv".

Dansktop, rock, country, pop og viser - det hele er her samlet under en hat hos Danmarks musikalske komet.

Det første album fra Kim Schwartz kom på gaden i december 1993. Titlen på albummet var " Glad for det lige blev mig", og selv om Kim Schwartz har udviklet sig en del siden dengang, var det dog med til at give ham blod på tanden til at fortsætte inden for musikbranchen

Dengang var Kim Schwartz ansat i firmaet Euro Power Pack i Pandrup, og takket være en arbejdsgiver som troede på ham og støttede Kim mere end nogen anden, var det således muligt at forene det ordinære arbejde, med de mange mange timers arbejde, der kræves at være musiker på det plan, som Kim Schwartz ønskede det.

kim-schwartz-solist-dansktop

Allerede fra sit første album var Kim både komponist og tekstforfatter på sine numre, og kærligheden til Australien lod sig heller ikke fornægte. Der var på albummet både en Dansk og en Engelsk version af det kendte nummer "Waltzing Mathilda". Albummet er ikke længere i handlen. Så er du en af de få som ejer netop det album, så gem det i dit pengeskab, det bliver måske mange penge værd en dag "

Mange på Køgeegnen husker Kim Schwartz fra den periode, hvor han ind imellem dannede par med Jørgen Lang Henriksen

I 1995 lykkedes det for Kim at få en pladekontrakt med Harlekin Music/CMC, som samme år udgav hans album nummer 2, med titlen "En Helt Almind'lig Mand". For første gang kom Kim Schwartz til at arbejde sammen med garvede og solide musikere i dansk showbiss.

kim-schwartz-solist-dansktop

Mange andre kunstnere har også opdaget Kim Schwartz' talent, og bl.a. John Hatting fik glæde af den entusiasme Kim Schwartz lægger for dagen. Sammen har de bl.a. skrevet hittet "I den syvende himmel" til Richard Ragnvald og ikke mindst "Jul på Vimmersvej" til Bamse, som med sikkerhed også er kendt af de fleste.

Ja selv Superbokseren Brian Nielsen er glad for det melodiøse musik fra Kim Schwartz, og ved et stort boksestævne i 1997, hvor Brian skulle bokse mod Larry Holmes, var det Kim Schwartz der underholdt i ringen, med sangen "Her Hos Mine Venner", inden super Brian skulle bokse. I øvrigt sendt direkte til Danmarks befolkning på TV3

 

 

Håndbog For Kærester – Kim Schwartz nyeste danske album

”Jeg har prøvet det meste og gået min egen vej. Jeg har det som de fleste, det kan være svært at finde vej”,konkluderer Kim Schwartz i en af sine sange på det nye album Håndbog For Kærester, der udkom oktober 2013.
 Håndbog For Kærester indeholder 13 nye danske sange, der alle er skrevet ud fra Kims egne oplevelser og iagttagelser gennem livet, med overvejende fokus på kærligheden, parforholdet, livet og døden og det der ligger midt imellem.

Sangeren og sangskriveren Kim Schwartz er så småt ved at blive voksen og med hjerteblod har han skrevet og indspillet Håndbog For Kærester over de sidste 4-5 år. Produktionen er indspillet på god gammeldags facon og der er ikke sparet på noget her. Spilleglæde, udvikling, tilstedeværelse og nærvær, synes at være de vigtigste grundsten i dette album og ved sin side har Kim Schwartz igennem hele processen haft guitarist og producer Jens Runge som en uvurderlig støtte og dedikeret samarbejdspartner.

“Der synes at blæse en vind af længsel og trang til forandring blandt folk generelt. Jeg fornemmer at de fleste rent faktisk har lyst til at fordybe sig, men de har desværre også alt for travlt. Tiden kalder mere og mere på nærvær og tilstedeværelse og det går egentlig meget godt i tråd med der hvor jeg selv er i mit liv netop nu. Jeg er nu klar med Håndbog For Kærester som forhåbentlig udover, at den også kan bruges af andre, skal være med til at minde mig selv om, hvor vigtigt det er, at vi som mennesker hele tiden arbejder på at blive bedre til at acceptere, kommunikere, elske og tilgive”, siger Kim Schwartz

”Så hvis ikke du har travlt og sir du ska’ gå. Så får du en sang om det jeg tænker på”.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kim Schwartz - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send