Richard Ragnvald DAnsktopsolist Tak fordi vi er venner

Richard Ragnvald

Kære lille mormor med Richard

Pris på booking af musik og underholdning med Richard Ragnvald kr. 8.000/15.000 2x20 min.

 

richard-ragnvald-solist-dansktop-booking

Her er booking af en af Danmarks mest populære dansktop solister gennem de sidste mange år, Richard Ragnvald.

Siden sit store landsgennembrud i 1993 med sangen " Tak fordi vi er venner " har successen næsten ingen ende villet tage for den folkekære sanger fra Smilets by, Århus. Det skyldes ikke mindst en lang række, meget efterspurgte CD udgivelser op gennem 90´erne, som efterhånden har resulteret i hele 6 guldplader til Richard Ragnvald.  De 6 guldtitler er "Jeg har en drøm" "Mine favoritter"  "Mit stjernetegn"  "Hits på dansktoppen 98" og, senest en dobbelt guldplade, "Giro 413", som er en udgivelse med diverse kunstnere. Disse er, forhåbentlig ikke de sidste produktioner, der giver Richard Ragnvald sådanne flotte æresbevisninger.

Richard Ragnvald har i øjeblikket travlt med at turnere over det ganske land, hvor den meget professionelle og afholdte solist, overalt hvor han optræder, nyder utrolig stor popularitet blandt sit trofaste publikum.  Alle kender hans mange iørefaldende sange og hits, som der jo er en del af, og, ikke mindst, kender man ham fra de mange topplaceringer på landets dansktop hitlister, både på lokalradioerne, og i særdeleshed fra DR´s  Dansktoppen, hvor Richard Ragnvald, i øvrigt, har rekorden i at være nummer 1, flest uger i træk. Det blev nemlig til 16 uger, som en sikker nummer 1,  med gennembruds-hittet " Tak fordi vi er venner " i 1993. Senere kom så hittet " Kære lille mormor "  som har været, og er, en af de mest ønskede sange i Giro 413, siden den udkom i begyndelsen af 1994, og som stadig spilles næsten hver eneste søndag.

Det er dog ikke kun radioen, at man har kunnet nyde Richard Ragnvald´s dejlige sange. De TV optrædender den populære sanger efterhånden har haft er utallige. Richard Ragnvald har optrådt på alle landsdækkende TV kanaler,  med en lang række af de største hits,  han har haft gennem tiderne, og han har, oven i købet, haft sit eget timelange program, med Jørgen de Mylius, på DR 1, i anledning af sit 40 års kunstnerjubilæum.

Man har endvidere kunnet opleve Richard Ragnvald i TV programmerne:
" Kender du typen " - " Hit med sangen " - Fangerne på fortet " - Fællessang på Bakken " -  " Dansk public service " , og, som noget af det største man kan opleve, at blive parodieret af Linie 3.

Udover at have optrådt hundredevis af gange overalt i Danmark, er det også blevet til flere optrædender i udlandet for RICHARD RAGNVALD, bl.a. i USA, på Mallorca, i Caribien, i Thailand, på Gran Canaria, på Grønland, Færøerne, i Sverige og i Norge, hvor Richard Ragnvald optrådte ved en af nordens største dansegallaer i Polarcentret i Tromsø - sammen med de største skandinaviske navne.   Showet blev optaget af det norske TV - NRK.1.

Richard Ragnvald og Butterflies

Butterflies er en velspillende duo fra Sydsjælland og Lolland Falster, som består af fætrene Brian (keyboard/sang) og Henrik Pedersen (trommer/sang). Den musikalske duo har gennem de sidste 20 år underholdet til private fester, firmafester, byfester, forenings- og halfester m.fl.
I 2007 fik de et radiohit med singlen ”Det lille ledvogterhus”, som opnåede en flot 2. plads på DR’s Dansktop  og lå som nummer 1 på flere danske lokalradioer. Det, at den blev præsenteret og placeret på DR´s Dansk Top var startskuddet til et lift af orkestret´s popularitet og fremtidig samarbejde med Richard Ragnvald.
2007 blev året, hvor Butterflies ved flere lejligheder optrådte som backing for Richard Ragnvald, både i tv-programmet TOP CHARLIE og DK4, samt ved andre arrangementer. Dette samarbejde er nu lagt i faste rammer og tilbyder et helaftens arrangement, hvor Butterflies spiller til diner og dans. I løbet af et arrangement kommer Richard Ragnvald på scenen af 3 omgange, hvor Butterflies også vil være backing for Richard Ragnvald.
Prisen for et helaftens arrangement vil være kr. 25,000 over hele landet.  
PS: Turneen kan også suppleres med duo´en Lis & Per som gæstesolister til en speciel pris. 

Video med Richard Ragnvald "Tre små prinsesser"

 

 


Det siger arrangørerne om Richard Ragnvald:

Emne: Richard Ragnvald til en glad eftermiddag

Hej Jens
jeg vil lige skrive og fortælle dig at det var et fantastisk arrangement. ;-)
publikum var super godt underholdt og alle var glade og tilfredse med Richards optræden :-)
så jeg vil gerne komme med en stor ros her fra Vinderup :-D

på vegne af Vinderup Borger og Håndværkerforening
Michael Flæng Larsen


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Richard Ragnvald - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send