Line Baun Danielsen

Studievært med charme og pondus

Pris på foredrag med Line Baun Danielsen Fra kr. 18.500,- + transport 1x60 min.

 Booking af Line Baun Danielsen TV-vært, foredragsholder, moderator mv.

Line Baun Danielsen

AT VÆRE PÅ  -   HIGH PERFORMANCE HVER DAG

De fleste mennesker skal dagligt PERFORME på jobbet og i det private liv. Vi stiller krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv.

- Hvordan sætter man sig op til at præstere det bedste hver dag uden at falde om af stress?

- Findes der en PÅ-KNAP… En metode, der gør det nemmere at præstere - selv på en dårlig dag?

- Hvordan styrer man sin nervøsitet og bruger den konstruktivt?

- Hvordan kan man blive bedre til at planlægge sig til HIGH PERFORMANCE.

Med udgangspunkt i sin 18-år lange karriere i TV-branchen  (og 15 år som ishockeyspiller med 33 landskampe) videregiver Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med HIGH PERFORMANCE i et stressfelt med hyppige deadlines, store TV-events,  følsomme TV-programmer, og kontant afregning med seermålinger og TV-anmeldere.

Foredraget tager også tilhørerne med bag kameraet helt op til deadline og beskriver f.eks., hvordan stemningen var 10 sekunder før deadline til dette årti’s største medie-begivenhed: Det kongelige bryllup; Operaåbningen og andre store medieevents. Line har indtil videre afsluttet sin TV karriere med TV2 programmet 'Go morgen Danmark'

Med glimt i øjet og store smil, vil Danmarks mest charmerende Line Baun Danielsen også være det oplagte valg som ordstyrer og konferencier, hvis succesen skal være sikker.

  Line Baun Danielsen

SPORLØS

Hvert år henvender omkring 800 mennesker sig til redaktionen bag ”Sporløs” for at få hjælp til at finde nære slægtninge, de har mistet forbindelsen til, eller som de måske aldrig har set.

Igennem 30 ”Sporløs” programmer har Line Baun Danielsen genforenet, børn og forældre, søskende og adoptivbørn og dermed været med til at besvare store eksistentielle spørgsmål som:

Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvem er mine forældre? Hvorfor forlod du mig?

Foredraget kommer blandt andet ind på, hvordan man SØGER og leder efter folk både i Danmark og udlandet. Ligesom det runder spørgsmål som: Hvad får mennesker til at søge hjælpe om så personlige ting i et TV-program? Og sidst men ikke mindst: HVAD skete der siden hen efter mødet?Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Line Baun Danielsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send